Interneta vietne "WreckedExotics" izsludinājusi konkursu, kurā aicina uzminēt datumu un laiku, kurā avarēs pirmais jaunā "Ferrari 458 Italia" modeļa automobilis, precīzākajam prognozētājam balvā piešķirot 500 dolāru (aptuveni 250 latu).

Konkursā var piedalīties jebkurš 18 gadu vecumu sasniegušais, jānorāda vien savs vārds, e-pasta adrese un tālruņa numurs, pa kuru sazināties uzvaras gadījumā. Katram konkursa dalībniekam jāizsaka datuma un laika prognoze, kurā tiks fiksēta pirmā "Ferrari 458 Italia" avārija. Ja precīzs laiks netiks uzminēts, tad par uzvarētāju tiks atzīta tuvākā prognoze.

Lai arī "Ferrari 458 Italia" tirdzniecībā nonāks vien nākamā gada vasarā, konkursa organizatori atzīmē, ka šo automobili pirms tam izmēģinās "Ferrari" darbinieki, tā kā arī izmēģinājumu sesiju avārijas tiek ņemtas vērā. Jebkurā gadījumā avārijai jābūt dokumentētai publiski pieejamās fotogrāfijās.

Atgādināsim, ka "Ferrari 458 Italia" kļūs par vismazāko un attiecīgi vispieejamāko markas modeli, piedāvājumā aizstājot līdzšinējo "Ferrari F430". Tas tiks prezentēts drīzumā notiekošajā Frankfurtes autoizstādē. Superauto aprīkots ar 4,5-litru V8 benzīna dzinēju, kas attīsta 570 zirgspēku jaudu. "Ferrari 458 Italia" cena būs ap 170 tūkstošiem eiro.

"WreckedExotics" norāda, ka "Ferrari" jaunā modeļa priekštecim "F430" kopš 2004.gada dokumentētas 96 avārijas, savukārt modelim iepriekš – "F360" – kopš 1999.gada fiksētas 403 avārijas.

Piebildīsim, ka "WreckedExotics" ir interneta vietne, kas veido publisku datubāzi ar dārgu un ekskluzīvu automobiļu avāriju fotogrāfijām.

Apskati lietota "Ferrari" pārdošanas sludinājumu Latvijā

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!