Par jautrību internetā parūpējušies jau kārtējie arābi ar savu neprātīgo driftu pa koplietošanas ceļiem. Šoreiz popularitāti guvis video, kur Saūda Arābijas vīrieši sasēduši nevis šajā reģionā tik populārājā "Toyota", bet gan īstā amerikāņu muskuļauto "Dodge Charger". Pasažieriem necilvēcīgā balsī izkliedzot dažādus saukļus, autovadītājs paātrina spēkratu līdz 220 km/h un sāk to svaidīt pa vairāku joslu ceļu sānslīdē.

Atgādinām, ka Saūda Arābijas valdība izsludinājusi jaunu likumu, kas paredz šajā reģionā populāro driftēšanu ar automobili pa koplietošanas ceļiem atzīt par krimināli sodāmu darbību, bet skatītājus klasificēt kā līdzdalībniekus šajā noziegumā.

Likums paredz, ka pirmo reizi pieķertam drifterim automobilis tiks konfiscēts uz vienu mēnesi un noteikts 10 tūkstoš riālu (1 962 eiro) naudas sods. Savukārt likuma pārkāpēja pasažieriem vai skatītājiem ceļa malā, kuri tiek klasificēti kā nozieguma līdzdalībnieki, tiks noteikts pusotra tūkstoša riālu (294 eiro) sods un automobiļa konfiskācija uz 15 dienām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!