Ja vidējam latvietim apriori būtu jānoraksturo vidējais "Lamborghini" spēkrata īpašnieks, tad noteikti mēs dzirdētu ne mazums žults, piemēram, – naudu gan jau nozadzis, nodokļus gan jau nav nomaksājis un vispār gan jau noteikti ir iedomīgs gailis. Tomēr kāds "Lamborghini" īpašnieks internetā publicējis video ar savu cēlo žestu, kas nevienam vien varētu kliedēt mītus par bagātniekiem ar salto sirdi.

"YouTube" videotēkas kanāla "The Exotic Revolution" īpašnieks Kriss Kolins savā "Lamborghini Aventador" superauto svētdienas vakarā Jūtā, ASV, uzņēma bezpajumtnieku, aizveda viņu paēst uz vietējo ātrās ēdināšanas restorān un pēc tam uzsauca viņam viesnīcu, lai viņš kārtīgi nomazgātos un izgulētos.

Sākotnēji bezpajumtnieks nav uzticējies "Lamborghini" autovadītājam un negribēja kāpt acīmredzami tik dārgā spēkratā, pieļaujot, ka tā īpašniekam ir kas nelāgs padomā un vēl precizējot "vai tu mani neizvarosi?"

Kopīgi ieturējuši maltīti, "Lamborghini" vadītājs atzina, ka bezpajumtnieks Alekss šīs pieredzes rezultātā izjūt papildu motivāciju sakārtot savu dzīvi.

"Dažkārt pat vismazākais laipnības žests var atstāt milzu iespaidu. Šodienu es nekad neaizmirsīšu…" rezumē vairākus simtus tūkstošus dolāru vērtā "Lamborghini" īpašnieks Kriss Kolins.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!