Foto: Kadrs no video

Piektdien, 25. martā, Maskavā notika traģiska avārija ar "Lamborghini Muricelago" superauto. Autoservisa vadītājs kopā ar savu kolēģi bija paņēmuši klienta 640 ZS jaudīgo itāliešu superauto un nolēmuši ar to kārtīgi "noņemt skaidu" pa Krievijas galvaspilsētas ielām. Rezultātā notika traģiska avārija, kurā vadītājs gāja bojā, bet pasažieris komā tika nogādāts slimnīcā.

Ņemot vērā, ka "Lamborghini Murcielago" ir ekskluzīvs automobilis un tā virsbūve ir unikālā krāsā ar uzrakstu "Boroda", daudzi Maskavas iedzīvotāji zināja, ka spēkrats pieder MMA cīkstonim Adamam Jandijevam. Sociālos tīklos ātri vien pāršalca ziņas, ka avarējis cīkstonis, tomēr Jandijevs drīz vien izplatīja ziņu, ka, jā, automobilis ir viņa, bet to viņš bija nodevis servisā uz tehnisko apkopi.

Rezultātā noskaidrojies, ka pie stūres bija 24 gadus vecais Dmitrijs Ščerbatovs, kurš ir autoservisa "Avtoekstrim" līdzīpašnieks un vadītājs. Savukārt blakussēdētāja vietā avārijas brīdī "Lamborghini" atradās tā paša servisa 30 gadus vecais darbinieks, kurš vienīgais izdzīvoja šajā baisajā avārijā, lai arī slimnīcā tika nogādāts komā ar smagām ķermeņa traumām.

Internetā publicēts kāda aculiecinieka video no notikuma vietas, vēl pirms tajā bija ieradušies glābšanas dienesti. Kā norāda video autors, tad bojāgājušais autovadītājs melnajos maisos tika ievietots pa daļām... Brīdinām, ka video ir nepatīkami skati!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!