Foto: Privātais arhīvs

Olga Karūna jau septiņus gadus organizē atmiņā paliekošus un, kā pati saka, dzīvi mainošus komandas saliedēšanas un arī vadītāju līderības un personīgās attīstības pasākumus gaisā, proti, viens no elementiem ir lidojumi ar dažādiem lidaparātiem. Viņa apgalvo, ka uz šo saliedēšanos ierodas visi darbinieki, pat vislielākie īgņas.

Saliedēšanas pasākumos var iekļaut lidošanu ar deltaplāniem, paraplāniem, gaisa baloniem, lēkšanu ar izpletņiem, lidošanu ar mazām lidmašīnām ainavas baudīšanai, kā arī ar aerobātikas lidmašīnām asu sajūtu cienītājiem vai pat reaktīvajām lidmašīnām "TopGun" filmu faniem. Izvēle atkarīga no komandas vēlmēm, lieluma un atvērtības ekstrēmam piedzīvojumam.

Sarunā ar "Delfi Bizness" Karūna stāsta, kā radusies šāda biznesa ideja, kas ir mērķauditorija un cik šāds prieks izmaksā.

Kā tas sākās?

Karūna, kura strādā kā mentore, līderības, pārmaiņu vadības un karjeras attīstības koučs, pirmoreiz ar paraplānu lidoja pirms 20 gadiem. Viņa neslēpj, ka pašai ir ļoti bail no augstuma, bet bērnības draugs toreiz uzaicinājis palidot, jo pats ir paraplāna instruktors.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!