Ņemot vērā Ukrainas valdības atvērtību sadarbībai, kā arī alkoholisko dzērienu ražotāja AS "Latvijas Balzams" novērojumus par Ukrainas ekonomikas pašreizējo attīstības ciklu, uzņēmuma vadība apsver iespēju līdz pat piecām reizēm palielināt eksporta produkcijas apjomu uz Ukrainu, teikts "Latvijas Balzama" paziņojumā "NASDAQ OMX Riga".

Šādu paziņojumu "Latvijas Balzams" izplatījis pēc tam, kad šodien oficiālās vizītes laikā uzņēmumu apmeklēja Ukrainas ekonomikas ministrs Vasīlijs Cuško kopā ar Latvijas ekonomikas ministru Arti Kamparu (JL).

Kā vienu no potenciālajiem sadarbības veidiem ar Ukrainu "Latvijas Balzams" min degvīna ražošanai nepieciešamo izejvielu iepirkšanu.

Jau ziņots, ka šodien ekonomikas ministrs Artis Kampars (JL) kopā ar Ukrainas ekonomikas ministru Vasīliju Cuško apmeklēja Latvijas alkoholisko dzērienu kompāniju AS "Latvijas Balzams", informēja ministra preses sekretārs Sandris Sabajevs.

Ukrainas delegācija tika iepazīstināta ar "Latvijas Balzama" vēsturi, darbību mūsdienās un uzsākto uzņēmuma modernizāciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!