Foto: Publicitātes foto
Vienā no lielākajām Rīgas viesnīcām " Radisson Blu Hotel Latvija" darbu sācis jauns ģenerāldirektors Ronalds Smithjes, portālu "Delfi" informēja uzņēmumā.

"Rezidor Hotel Group" struktūras reorganizācijas procesa ietvaros Smithjes tikai iecelts arī par Baltijas Reģionālo direktoru un turpmāk būs atbildīgs par visām 9 Radisson Blu viesnīcām Baltijā.

Ronalds savu karjeru viesmīlības industrijā sāka 1992.gadā Nīderlandē, pēc Māstrihtas Viesnīcu vadības skolas absolvēšanas. Pēc vairāku gadu darba pieredzes ēdināšanas un finanšu sfērās viņš 2002.gadā pievienojās Rezidor Hotel Group un ieņēma Radisson SAS Amsterdamas viesnīcu Finanšu direktora amatu.

2008.gada februārī viņš tika paaugstināts par Reģionālo Finanšu direktoru 11 Rezidor viesnīcām Beniluksa (Beļģija, Luksemburga, Nīderlande) valstīs. Gadu vēlāk viņš pirmo reizi kļuva par viesnīcas ģenerāldirektoru Amsterdamas Radisson Blu viesnīcai, kas arī ir bija viņa nesenākā amata pozīcija. Esot šajā amatā, viņš ļoti veiksmīgi vadīja viesnīcu, un kā apliecinājums tam ir Carlson Rezidor gada labākās viesnīcas nominācija, kuru viesnīca ieguva 2011.gadā.

Smithjes pēc tautības ir holandietis. Viņam ir 39 gadi, viņš ir precējies un ir divu bērnu tēvs.

Viesnīca Radisson Blu Hotel Latvija, kas atrodas pašā Rīgas centrā, ir viena no lielākajām viesnīcām Baltijā un piedāvā 571 viesu numuru, 15 konferenču un pasākumu telpas, restorānu, bārus un ekskluzīvo pieczvaigžņu SPA centru ESPA Rīga. Šobrīd Rīgā ir 4 "Radisson Blu Hotels" viesnīcas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!