Foto: morgueFile
"Kolonādes" kafejnīcas nomas tiesības ieguvusī SIA "Pasākumu apkalpošana" ir izpildījusi visus Rīgas domes izvirzītos nosacījumus un parakstījusi pieņemšanas un nodošanas aktu, kā arī nomas līgumu uz 12 gadiem, teica "SIA "Pasākumu apkalpošana" mārketinga vadītāja Kristīne Dombrovska.

Kā norādīja Rīgas domes Nekustamā īpašuma iznomāšanas komisijas priekšsēdētājs Vladimirs Ozoliņš, septiņu darba dienu laikā SIA "Pasākumu apkalpošana" bija jāiesniedz nodrošinājums, depozīta maksājums un bankas garantija par 10 000 eiro, ka piecu mēnešu laikā tiks atvērts restorāns.

"Visas formalitātes ir sakārtotas, tagad mierīgi varam sākt remontdarbus, lai piecu mēnešu laikā būtu gatavi apmeklētājiem," stāstīja Dombrovska.

Dombrovska "Nozare.lv" atklāja, ka drīz tiks izsludināts konkurss, kurš no uzņēmumiem rīkos remontdarbus jaunajā restorānā "Kolonāde. Mūsu stāsti", un informēja arī par to, ka interjera dizainu veidos "Pasākumu apkalpošanas" īpašnieks Oskars Skara kopā ar interjera dizaina kompāniju SIA "Leopard Creative".

Kā ziņots, 14.februāra pašvaldības izsolē ar nosolīto 10 959 eiro nomas maksu mēnesī bez pievienotās vērtības nodokļa par "Kolonādes" nomas tiesībām uzvarēja SIA "Pasākumu apkalpošana", kuras sastāvā ir arī restorāns "Bibliotēka Nr.1 restorāns".

Izsolē tika izvirzīti stingri atlases kritēriji, kas paredz, ka šajā ēkā restorāna interjeram un ēdienkartei būs jāatspoguļo Latvijas īpatnības, tradīcijas un kultūra. Restorānam būs jānodrošina Latvijas ēdienkarte, izmantojot vietējo zemnieku Latvijā audzētus produktus.

SIA "Pasākumu apkalpošana", kuras paspārnē darbojas restorāns "Bibliotēka Nr." restorāns" un bārs-restorāns "Coyote Fly", 100% pieder Skaram. Kā liecina "Firmas.lv" informācija, "Pasākumu apkalpošana" 2012.gadā dubultoja apgrozījumu - no 1,1 miljona eiro (770 060 latiem) 2011.gadā līdz 2,08 miljoniem eiro (1,46 miljoniem latu) 2012.gadā.

Uzņēmuma topošā restorāna vizualizācija:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!