Foto: Mango

Taksometru kompānija "Baltic Taxi" nolūkā efektivizēt darbību nolēmusi, ka pakalpojumus sniegs gan pašu spēkiem, gan piesaistot sadarbības partnerus, skaidroja uzņēmuma valdes loceklis Jānis Naglis.

Daļu savu pakalpojumu "Baltic Taxi" ir deleģējis sadarbības partneriem, ieviešot stingrākus noteikumus un kvalitātes kontroli. "Šis solis ļauj efektīvi paplašināt darbību, vienlaikus saglabājot augstu pakalpojuma kvalitāti, ar ko pazīstams "Baltic Taxi"," skaidro Naglis.

Sadarbības partneriem esot izdevīgi iesaistīties "Baltic Taxi" piedāvājumā, kas dodot iespēju strādāt ar "Baltic Taxi" klientiem kā integrētai daļai no "Baltic Taxi" pakalpojuma. Ar katru partneri "Baltic Taxi" slēdzot sadarbības līgumu, turklāt tikai tad, ja šo uzņēmumu darbinieki ir izturējuši striktas "Baltic Taxi" drošības un braukšanas prasmju pārbaudes, kā arī sagatavoti darbam, ievērojot pakalpojuma kvalitātes standartus. Gadījumos, kad "Baltic Taxi" konstatē apakšuzņēmēja nespēju nepārtraukti ievērot noteiktos standartus, sniegt "Baltic Taxi" pakalpojumu tiem turpmāk ir liegts un līgums tiek lauzts.

Kā skaidro Naglis, biznesa partnerības modelis sekmē "Baltic Taxi" uzņēmuma vērtību, labās prakses un augstu klientu apkalpošanas standartu ieviešanu taksometru pakalpojumu tirgū, kā arī paaugstina partneru savstarpējās atbildības līmeni. To sekmējot abpusēja un vienāda ieinteresētība rezultātā, kas klientam nozīmē nemainīgi augsta līmeņa pakalpojumu. Juridiskās attiecības "Baltic Taxi" un tā sadarbības partneru starpā skaidri reglamentē abu pušu pienākumus, saistības un atbildību darbā ar "Baltic Taxi" klientiem.

Naglis secina, ka taksometru pasažieru pārvadāšanas nozares specifiskajos apstākļos "Baltic Taxi" ir gatavs jauninājumiem un kritiskai pieejai.

"Baltic Taxi" dibināts 2003.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 522 000 eiro. "Baltic Taxi" pieder AS "Liepājas Autobusu parks" (68,12%), SIA "JS Advisory" (29,16%), SIA "Baltijas Aviācijas sistēmas" (1,91%) un Naglim (0,82%). "Liepājas Autobusu parka" lielākie akcionāri savukārt ir SIA "LAP1R", kurai pieder 49,49% akciju, un Liepājas pilsētas dome, kuras īpašumā ir 34,85% akciju. "LAP1R" īpašnieks ir ar uzņēmēja Andra Šķēles ģimeni saistītā SIA "Inpo17".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!