Foto: Publicitātes attēli

Rīgas pašvaldība izsolē pārdod neapbūvētu zemesgabalu Akadēmiķa Mstislava Keldiša ielā, tā daudzfunkcionālai izmantošanai. Tā platība ir 1992 kvadrātmetri, bet izsoles sākumcena būs 195 800 eiro.

Kā norāda pašvaldībā, zemesgabals atrodas stratēģiski ļoti izdevīgā vietā ‒ Pļavnieku mikrorajona centrā, blakus galvenajiem infrastruktūras objektiem.

Zemesgabalam ir optimāla platība un ērta konfigurācija. Zemesgabala robežās vai nelielā attālumā no tā ir visu nepieciešamo komunikāciju pievades. Tas atrodas dzīvojamās apbūves teritorijā, kur atļautā izmantošana ir daudzdzīvokļu namu, savrupmāju, dvīņu māju, rindu māju, palīgēku, autonovietņu, velonovietņu, izglītības iestāžu, tirdzniecības un pakalpojumu objektu, kā arī sabiedrisko iestāžu būvniecība.

Tāpat šajā teritorijā atļauta komerciāla rakstura objektu, kultūras iestāžu, ārstniecības iestāžu, sporta būvju, izlietotā iepakojuma pieņemšanas punktu un atsevišķu veidu bīstamo atkritumu savākšanas punktu ārstniecības iestādēs būvniecība un izmantošana.

Izsole notiks 13.martā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!