Foto: Publicitātes foto

Mazumtirgotājam "Rimi Latvija" visvairāk trūkst darbinieku Rīgas veikalos, intervijā aģentūras BNS biznesa informācijas portālam "Baltic Business Service" pastāstīja kompānijas valdes priekšsēdētājs Valdis Turlais.

Viņš atzina, ka reģionos atrast darbiniekus tomēr ir daudz vieglāk.
Turlais piekrita, ka tas varētu būs saistīts gan ar atalgojumu, gan ar iedzīvotāju skaita izmaiņām. "Es teiktu, ka daļa ir no visa minētā.

Turklāt es neteiktu, ka pie mums būtu grūti veidot karjeru, mums ir vairāki labi piemēri karjeras izaugsmei, piemēram, ir kasiere, kura no "Olimpijas" "Rimi" šobrīd ir izaugusi par reģionālo vadītāju. Tāpat arī studentiem, kuri mācās uzņēmējdarbību, kvalitātes vadību un līdzīgas lietas, paveras lieliska iespēja augt. Protams, ka karjeru nevar izveidot divās dienās, bet tas būtu viens no iemesliem nākt strādāt," teica "Rimi Latvija" vadītājs.

Jau rakstīts, ka "Rimi Latvia" pērn strādāja ar 740,966 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 10,2% vairāk nekā 2013.gadā, savukārt kompānijas peļņa pieauga teju divas reizes un sasniedza 23,643 miljonus eiro.

"Rimi Latvia" vienīgais īpašnieks ir Zviedrijas mazumtirdzniecības koncernam "ICA Group" piederošais "ICA Baltic". 2014.gada beigās "Rimi Latvia" Latvijā apsaimniekoja 112 veikalus, no tiem 24 bija hipermārketi, 40 - lielveikali, bet 48 zemo cenu veikali "Supernetto".

Pilnu intervijas tekstu lasiet bbs.bns.lv sadaļā "Komentāri/ Intervijas".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!