Foto: LETA
Latvijas degvielas tirgotājs "Virši-A" sācis projektu, kas ietver vairāku vienošanos slēgšanu ar sadarbības partneriem, pastāstīja kompānijas izpilddirektors Jānis Priedītis.

"Šī gada oktobrī mēs esam iesnieguši pirmos ziņojumus Konkurences padomē (KP) par vienošanos ar sadarbības partneriem," sacīja Priedītis, norādot - tā kā sadarbības projekts tiek veikts vairākās kārtās un pašlaik vēl atrodas izstrādes procesā, plašāku informāciju par to varēs sniegt tuvāko mēnešu laikā, kad visa nepieciešamā dokumentācija būs apkopota un iesniegta KP.

Informācija KP mājaslapā liecina, ka saņemti divi vienošanās ziņojumi, tostarp "Virši-A" un degvielas tirgotāja "MC" vienošanās ziņojums un "Virši-A" un dārzkopības uzņēmuma "Kurzemes sēklas" vienošanās ziņojums.

Lēmums par vienošanās atļaušanu, aizliegšanu vai atļaušanu ar saistošiem noteikumiem KP jāpieņem mēneša laikā no tā iesniegšanas dienas. Savukārt, ja ir nepieciešama ziņojuma papildu izpēte, lēmuma pieņemšanas termiņš var tikt pagarināts līdz četriem mēnešiem no ziņojuma saņemšanas dienas.

"Virši -A" darbojas kopš 1995.gada, un, pēc Valsts ieņēmumu dienesta datiem, 2014.gadā kompānija bija ceturtais lielākais degvielas mazumtirgotājs Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!