Foto: LETA

Starptautiskajā lidostā "Rīga" par 356,3 tūkstošiem eiro izbūvēs papildu reģistrācijas galdus un pagarinās bagāžas konveijeru, liecina informācija lidostas mājaslapā.

Tajā norādīts, ka lidostas "Rīga" iepirkumā par konveijera pagarināšanu un septiņu jaunu reģistrācijas darba vietu izveidi par uzvarētāju atzīta kompānija "LAS-1" ar piedāvāto līgumcenu 356,3 tūkstoši eiro bez pievienotās vērtības nodokļa.

Jau ziņots, ka lidostā "Rīga", lai palielinātu pasažieru reģistrācijas kapacitāti, plānots izbūvēt papildu reģistrācijas galdus un pagarināt bagāžas konveijeru.

Lidostas Komunikācijas vienības vadītāja Sarmīte Rinmane iepriekš pastāstīja, ka pašlaik lidostā "Rīga" ir 31 pasažieru reģistrācijas galds, taču, ņemot vērā apkalpoto pasažieru skaitu un starptautiskās gaisa transporta asociācijas vadlīnijas, lidostas pasažieru reģistrācijas kapacitāte ir nepietiekama. "Lai šo situāciju atrisinātu, kā arī samazinātu pasažieru gaidīšanas laiku rindās, lidosta aprēķinājusi, ka nepieciešams izbūvēt papildus septiņus jaunus reģistrācijas galdus, kā rezultātā arī nepieciešams pagarināt bagāžas konveijeru," sacīja Rinmane.

Starptautiskā lidosta "Rīga" ir lielākais aviosatiksmes mezgls Baltijas valstīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!