Foto: Publicitātes attēli
Uzņēmums "LNK Properties" iegādājies ēkas, kas tiks rekonstruētas un pārtaps par B klases birojiem ar nosaukumu "Kalnciema Biroji", portālam "Delfi" pavēstīja "LNK Group" sabiedrisko attiecību un mārketinga projektu vadītāja Inga Domka.

"Kalnciema Biroji" atrodas Pārdaugavā, Kauguru ielā 2A pretī viesnīcai "Elefant" un to kopējā platība ir 4000 kvadrātmetri. Biroju ēku kompleksu veido divas ēkas - trīs un četru stāvu.

Renovācijas darbi tiek plānoti ēku iekšpusē un ārpusē, tāpat plānots labiekārtot teritoriju. Projektā plānots investēt aptuveni 1,5 miljonus eiro.

"Nomniekiem biroju telpas "Kalnciema Biroji" ir pieejamas jau tagad un daļa no tām jau šobrīd tiek iznomātas. Ēkas pirmajā stāvā telpas ir piemērotas arī veikalu vajadzībām," klāstīja Domka. Nomai pieejamo telpu platība ir no 15 līdz 200 kvadrātmetriem.

Ēku renovācijas darbus plānots uzsākt šī gada laikā un pabeigt nākamgad. Renovācijas laikā nomnieku atrašanās birojā netiks traucēta.

"LNK Properties" apvieno 15 objektus dzīvojamo un komerciālo nekustamo īpašumu jomā, tostarp "Alojas Biznesa centru (ABC)", "Mūkusalas birojus", "Baltijas Industriālais parku (BIP)" u.c.

Holdings "LNK Group" dibināts 1988. gadā. Tajā ietilpst 18 uzņēmumi, kas darbojas būvniecībā un ražošanā ("LNK Industries"), aviācijas tehnikas aprēķinos, testēšanā un apkopē ("LNK Aerospace") un nekustamo īpašumu attīstībā ("LNK Properties").

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!