Foto: stock.xchng

Rīgas pilsētas Kurzemes rajona tiesa izbeigusi akustisko sistēmu ražotāja "VEF Radiotehnika RRR" tiesiskās aizsardzības procesu, teikts paziņojumā biržai "Nasdaq Riga".

Tāpat tiesa nolēmusi izbeigt tiesiskās aizsardzības procesā noteiktos rīcības ierobežojumus un piemēroto metožu izmantošanu.

"VEF Radiotehnika RRR" tiesiskās aizsardzības procesa laikā ir pilnībā norēķinājusies ar nodrošinātajiem kreditoriem - "SEB banku" un Valsts ieņēmumu dienestu, kā arī segusi paredzētos maksājumus nenodrošinātajiem kreditoriem. Iebildumi vai pretenzijas par kreditoru prasījumu segšanai paredzēto maksājumu veikšanu nav saņemti.

Attiecīgo lēmumu Rīgas pilsētas Kurzemes rajona tiesa pieņēmusi 2017.gadā 31.janvārī.

Ņemot vērā tiesiskās aizsardzības procesa izbeigšanu, biržas "Nasdaq Riga" valde šodien nolēma nekavējoties atsaukt kompānijas akcijām piemēroto uzraudzības statusu.

"Līdz ar to ir beiguši pastāvēt apstākļi, pamatojoties uz kuriem no 2014.gada 19.septembra sabiedrībai tika piemērots uzraudzības statuss," skaidroja biržā.

Rīgas pilsētas Kurzemes rajona tiesa 2015.gada 5.janvārī apstiprināja "VEF Radiotehnikas RRR" tiesiskās aizsardzības procesa pasākumu pasākumu. Tā īstenošanas termiņš bija noteikts 2017.gada 5.janvāris.

Tāpat ziņots, ka "VEF Radiotehnika RRR" apgrozījums 2016.gada deviņos mēnešos bija 771 188 eiro, bet zaudējumi sasniedza 815 261 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!