Foto: LETA
Novembra sākumā paredzēts atkārtoti izsolīt likvidējamās AS "Latvijas Krājbanka" ("Krājbanka") meitasuzņēmumam SIA "Krājinvestīcijas" piederošo automašīnu "Lamborghini Gallardo", liecina "Krājbankas" administratora paziņojums.

Automašīnas izsoles sākumcena ir 75 000 eiro (52 500 lati). Pretendentiem līdz izsoles dienai jāieskaita "Krājinvestīciju" kontā "DNB" bankā transportlīdzekļa pirkuma nodrošinājums 10% apmērā no izsoles sākumcenas jeb 7500 eiro (5250 lati).

Augstākā izsolē nosolītā cena būs apliekama ar pievienotās vērtības nodokli.

Šo automašīnu iepriekš bija paredzēts izsolīt augustā, un tad tās sākumcena bija 100 000 eiro (70 000 latu). Toreiz uz izsoli nepieteicās neviens pretendents.

Atkārtota izsole notiks 7.novembrī plkst.12 Rīgā, Jāņa Daliņa ielā 15, 2.stāvā, likvidējamās "Krājbankas" telpās.

Jau ziņots, ka Rīgas apgabaltiesa 8.maijā nolēma sākt "Latvijas Krājbankas" bankrotu. Lēmums nav pārsūdzams. Bankrotu lūdza sākt "Latvijas Krājbankas" administrators - revīzijas kompānija "KPMG Baltics", kas secināja, ka neviens no četriem saņemtajiem bankas sanācijas priekšlikumiem nav praktiski realizējams. Arī Finanšu un kapitāla tirgus komisija apstiprināja bankrota procedūru kā bankas maksātnespējas risinājumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!