Foto: Publicitātes attēli

Ceturtdien, 18. aprīlī, konferences "TechChill" ietvaros norisinās "Fifty Founders Battle" – jaunuzņēmumu cīņa par iespēju saņemt investīcijas 350 000 eiro apmērā.

"Fifty Founders Battle" ir "TechChill" ikgadējais konkurss jaunuzņēmumiem. Ceturtdien visas dienas garumā 50 uzņēmumi investoru un citu skatītāju priekšā prezentēs savas idejas un to, kādiem mērķiem vēlas piesaistīt investīcijas. Labākajiem jaunuzņēmumiem ir iespēja saņemt īpašo 10 000 eiro balvu un citas balvas.

"Delfi Bizness" piedāvā tiešraidē vērot jaunuzņēmumu prezentācijas:

Ar visu dalībnieku sarakstu iespējams iepazīties šeit.

Šogad "Fifty Founders Battle" konkursam tika saņemti 388 pieteikumi no 57 pasaules valstīm. Starp visiem pieteikumiem tika izvēlēti 50 perspektīvākie jaunuzņēmumi.

Savukārt piektdien, 19. aprīlī, 10 no 50 uzņēmumiem cīnīsies par galveno balvu – 350 000 eiro investīcijām no "BADideas.fund", "Depo Ventures", "Diaspora Ventures" un "Acrobator Ventures"/Acrobator.vc. Tāpat jaunuzņēmumiem ir iespēja piesaistīt investīcijas līdz pat 250 000 eiro no "Look AI Ventures".

"TechChill" ir konference, kura pulcē reģiona tehnoloģiju jaunuzņēmumus, investorus, programmētājus, ekspertus un starptautiskos medijus. Tā šogad notiek jau 13. reizi, no 17. līdz 19. aprīlim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!