Foto: Publicitātes attēli

Rīgas pilsētas pašvaldība izsolē pārdos neapbūvētu zemesgabalu Rītausmas ielā 25. Tā platība ir 34 095 kvadrātmetri, bet izsoles sākumcena noteikta 360 000 eiro.

Zemesgabals atrodas Ziepniekkalnā, netālu no Rīgas pilsētas robežas. Tā tuvākajā apkārtnē ir galvenokārt rūpnieciska rakstura apbūve, bet netālu ir arī Ziepniekkalna dzīvojamais kvartāls ar daudzstāvu dzīvojamo māju apbūvi.

Zemesgabalam ir nodrošināta piekļūšana pa Rītausmas ielu un Mežkalna ielu. Tam ir izbūvēti kanalizācijas un lietus ūdens kanalizācijas tīkli, kā arī vidēja spiediena gāzes vads.

Zem izsoles āmura nonākušais zemesgabals atrodas tehniskās apbūves teritorijā, kur atļautā izmantošana ir publiskās lietošanas dzelzceļa infrastruktūras, privātās lietošanas dzelzceļa infrastruktūras, transporta infrastruktūras objekta, 110kV un 330kV apakšstacijas, TEC un siltumcentrāles, šķiroto atkritumu savākšanas laukuma būvniecība un izmantošana.

Tāpat, šajā teritorijā ir atļauta izlietotā iepakojuma pieņemšanas punkta, publiski pieejamas transportlīdzekļu novietnes un transportlīdzekļu novietnes kā dzīvojamās apbūves infrastruktūras objekta, degvielas un gāzes uzpildes stacijas, mehānisko transportlīdzekļu remontdarbnīcas būvniecība un izmantošana.

Izsoles solis noteikts 20 000 eiro, bet pirkuma maksas samaksas termiņš būs divi gadi.

Pieteikties izsolei var līdz 5.martam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!