Foto: DELFI
Trešdien Barselonā aizvien norit ikgadējā mobilo tehnoloģiju izstāde "Mobile World Congress". Tajā piedalās dažādu mobilo ierīču ražotāji, sakaru tehnoloģiju un aplikāciju izstrādātāji. Kopā – vairāk nekā 2000 dalībnieku.

Piedāvājam aplūkot, kuri no viedtālruņiem līdz šim piesaistījuši vislielāko uzmanību.

'Nokia' prezentējusi 'Android' viedtālruņus un klasiskā '3310' reinkarnāciju

Foto: Reuters/Scanpix

"Beidzot! Beidzot mums ir "Android"! Pasaulē vispopulārākā viedierīču operētājsistēma," ar sajūsmu uz skatuves sauca "Nokia" mobilo tālruņu pārstāvniecības "HMD Global" priekšnieks, svētdien Barselonā mobilo tehnoloģiju konferences "Mobile World Congress" priekšvakarā prezentējot "Nokia" viedtālruņus un klasiskā "Nokia 3310" podziņu telefona reinkarnāciju.

Lasīt vairāk

'Sony' piesaka jaunu konkurentu 'iPhone', 'Google' un 'Samsung' flagmaņiem

Foto: DELFI

Mobilo tehnoloģiju izstādes "Mobile World Congress" laikā lielu ievērību izpelnījies jaunākais "Sony" premium klases viedtālrunis "XZ Premium".

Lai gan pēdējā laikā "Sony" vārds premium klases viedtālruņu tirgū nav izskanējis, kā norāda "Wired", 2017. gadā tirdzniecībā gaidāmais "XZ Premium" klientiem var likt pārdomāt, vai "iPhone7", "Google Pixel" un "Samsung Galaxy S7" tiešām ir vienīgās izvēles iespējas dārgāko un attīstītāko telefonu vidū.

Lasīt vairāk

LG prezentē jauno ūdensizturīgo 'G6' viedtālruni

Foto: DELFI

"LG Electronics" (LG) Spānijā notiekošajā izstādē "Mobile World Congress" iepazīstināja ar savu jaunāko viedtālruni "G6" .

Telefons piesaistījis uzmanību ar displeja formātu, kuru raksturo 80% ekrāna-korpusa attiecība un platleņķa kamera.

Lasīt vairāk

'BlackBerry' prezentējis savu jaunāko viedtālruni 'KeyOne'

Foto: Reuters/Scanpix

Barselonas elektronikas izstādē "Mobile World Congress" tika prezentēts "BlackBerry" jaunākais viedtālrunis "KeyOne".

Šī marka joprojām pieturas pie savas rakstūrīgās iezīmes – klaviatūras ar fiziskajiem taustiņiem –, kas ir arī šīs markas jaunākajam "Android" viedtālrunim.

Lasīt vairāk

'Huawei' izrāda jaunākos viedtālruņus un viedpulksteni

Foto: DELFI

Svētdienas, 26. februāra, pēcpusdienā – dienu, pirms Barselonā durvis vēra ikgadējā mobilo tehnoloģiju izstāde "Mobile World Congress", – "Huawei" prezentēja savus jaunākos viedtālruņus un viedpulksteni.

Uz jauno telefonu "P10" un "P10 Plus" pleciem gulst liela atbildība – turpināt palielināt "Huawei" atpazīstamību premium viedtālruņu segmentā, ko pērn veiksmīgi aizsāka iepriekšējais modelis "P9". Savukārt ar jauno viedpulksteni "Huawei" cer iekļūt tirgū, kurā dominē "Apple" un "Samsung".

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!