Foto: Publicitātes foto
Līdzšinējais AS "Latvijas balzams" valdes priekšsēdētājs Guntis Āboltiņš-Āboliņš, sākot ar 1. septembri, būs būvniecības holdinga "Rere Grupa" valdes priekšsēdētājs, informē grupas pārstāvji.

"Būvniecības nozarei ir nepieciešamas pārmaiņas. Padome un īpašnieki ir droši, ka jau esošajai profesionāļu komandai Guntis būs labs vadītājs," norādījusi "ReRe Grupa" padomes priekšsēdētāja Mārīte Straume,

"Tas ir nopietns izaicinājums arī pašam personīgi, jo grupai ir sarežģīts konteksts un nozare atrodas smagā stāvoklī. Viss liecina par to, ka darbs būs ļoti smags, tomēr izaicinājums ir liels un interesants," atzina Āboltiņš-Āboliņš.

Kopā ar Āboltiņu-Āboliņu valdē strādās arī tās locekļi Aldis Gulbis un Aleksandrs Kalniņš.

"Rere grupa" tika izveidota pērn septembrī, to dibināja SIA "Re&Re" darbinieku un vadītāju komanda, kas "Rere grupā" attīsta jaunu būvniecības kompānijas korporatīvās pārvaldības modeli un augstus kvalitātes un drošības standartus.

"Rere grupas" meitassabiedrības nodrošina pakalpojumus tādās jomās kā ēku būvniecības, rekonstrukcijas un restaurācijas, infrastruktūras projekti (ūdens, ceļi, ielas), galdniecības izstrādājumu ražošana un restaurācija, iekšējā apdare, būvniecības garantijas pakalpojumi, kā arī būvniecības konsultācijas, kam "Rere grupa" nodrošina centralizētus biznesa vadības un administratīvos pakalpojumus.

"Rere grupa" ir 100% kapitāldaļu īpašniece uzņēmumos "Rere būve", "Rere vide" un "Re&Re Capital", liecina "Firmas.lv" informācija.

"ReRe Grupa" tika izveidota pērn septembrī, apvienojot SIA "Re&Re" meitasuzņēmumus "ReRe būve" un "ReRe vide" un "Re&Re Capital". Vēl ir paredzēts nodibināt meitasuzņēmumus "Rere konstruktori", "ReRe ceļi" un "ReRe meistari".

1993. gadā dibinātā "Re&Re" īpašnieki ir Didzis Putniņš, Ainārs Pauniņš, Egils Bērzups un Marģers Bitmetis, katram pieder 25%.

Kā ziņots, Āboltiņš-Āboliņš iepriekš paziņoja, ka, beigs pildīt savus amata pienākumus ar šā gada 31. augustu, turpinot attīstīt savu karjeru ārpus "Amber Beverage Group".

Āboltiņš-Āboliņš AS "Latvijas balzams" valdes priekšsēdētāja amata pienākumus pildīja kopš 2012. gada 15. februāra, savukārt iepriekš viņš bija "Statoil" koncerna Norvēģijā atjaunojamo enerģiju biznesa attīstības vadītājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!