Foto: LETA

Latvijas Radio apdrošinās darbinieku veselību par 67 018 eiro, liecina paziņojums Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Radio darbiniekus uz gadu apdrošinās "Compensa Life Vienna Insurance Group SE Latvijas filiāle". Kopumā tiks apdrošināti 265 darbinieki.

Līgums ar iepirkumā uzvarējušo kompāniju patlaban gan vēl nav noslēgts, informēja Latvijas Radio pārstāve Sandra Ķirse.

"Compensa Life Vienna Insurance Group SE Latvijas filiāle", kas pārstāv "Compensa Life Vienna Insurance Group SE", Latvijā darbojas kopš 1999.gada (iepriekšējais nosaukums "Seesam Life Latvija").

Kā vēstīts, "Compensa Life" parakstīto prēmiju apjoms 2014.gadā sasniedzis 12,6 miljonus eiro, kas ir par 1,4 miljoniem eiro vairāk, salīdzinot ar 2013.gadu.

Uzņēmuma apkopotie dati par 2014.gadu atklāj, ka parakstīto prēmiju apjoma kāpumu veicinājusi veselības apdrošināšanas un dzīvības apdrošināšanas ar uzkrājumu izaugsme par 12%. Veselības apdrošināšanā pērn parakstītas prēmijas par 5,9 miljoniem eiro, bet dzīvības apdrošināšanā ar uzkrājumu - par 6,5 miljoniem eiro.

"Compensa Life Vienna Insurance Group SE" 100% akcionārs ir "Vienna Insurance Group". "Vienna Insurance Group" dibināta 1824.gadā un patlaban ir vadošā Austrijas apdrošināšanas grupa Centrāleiropā un Austrumeiropā. "Vienna Insurance Group" pārstāvēta 24 valstīs, pārvaldot 42 miljardu eiro aktīvus.

"Compensa Life Vienna Insurance Group SE" ir vairāk nekā desmit filiāles visās trīs Baltijas valstīs, tā nodarbina 150 darbiniekus, pārvalda vairāk nekā 60 000 klientu riskus un aktīvus 107 miljonu eiro vērtībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!