Foto: F64
Autocentra "Amserv Krasta" operators SIA "Hansa Auto" maina savu juridisko nosaukumu uz SIA "Amserv Krasta", informēja uzņēmumā.

Kā skaidro kompānijā, turpmāk Latvijā darbosies divi Igaunijas kompānijas "Amserv Grupa" uzņēmumi: "Amserv Motors" ar filiāli "Amserv Liepāja" un "Amserv Krasta".

Līdz ar "Hansa Auto" juridiskā nosaukuma maiņu tiekot pilnībā pabeigts "Amserv Grupas" 2011.gadā īstenotais "Hansa Auto" un "Adam Auto" apvienošanās process. Kā ziņots, 2011.gada 9.maijā "Hansa Auto" parakstīja līgumu par "Adam Auto" iegādi, kā arī ieguva oficiālā "Peugeot" dīlera tiesības. Līdz ar šīm izmaiņām autocentrā Rīgā, Krasta ielā 66, tika nodrošināta "Peugeot" automašīnu tirdzniecība un remonts un izveidots jauns "Opel" autosalons.

2011.gada 1.decembrī "Hansa Auto" juridiski pārņēma "Adam Auto" tiesības, pienākumus, saistības un autocentru Rīgā, Krasta ielā 66. Iekļaujoties "Amserv Grupā", "Hansa Auto" autocentrs ieguva nosaukumu "Amserv Krasta", jo visi "Amserv Grupai" piederošie autocentri Latvijā strādā ar vienotu "Amserv" zīmolu.

No Latvijā pērn kopumā pārdotajām 550 jaunajām "Opel" automašīnām autocentrā "Amserv Krasta" pārdotas 293 automašīnas, sasniedzot 54% "Opel" tirgus daļu Latvijā. Savukārt "Peugeot" importētājs Baltijas valstīs kompānija "KW Bruun Baltic" nominēja "Amserv Krasta" servisu par labāko pilnvaroto "Peugeot" remontdarbnīcu Latvijā 2014.gadā.

Autosalonā uz vietas esot pieejamas vairāk nekā 15 "Peugeot" un vairāk nekā 20 "Opel" jaunākā modeļa automašīnas.

Uzņēmumā informē, ka Igaunijas uzņēmums "Amserv Group" ir viens no lielākajiem auto tirdzniecības un pēcpārdošanas servisa uzņēmumiem Baltijā ar pārstāvniecībām Tallinā, Pērnavā, Tartu, Paidē, Viljandi, Rīgā un Liepājā.

"Amserv Krasta" apgrozījums 2013.gadā bija 13,2 miljoni eiro, savukārt zaudējumi sasniedza 519 998 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!