Foto: PantherMedia/Scanpix
Poligrāfijas uzņēmums "Livonia Print" iegādāsies iekārtas par kopumā 3,64 miljoniem eiro, liecina publiskotā informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Tostarp "Livonia Print" par 1,98 miljoniem eiro iegādāsies integrētu mīksto sējumu iesiešanas līniju ar sanešanu, trīsnazi, stekeri un paletētāju, bet par 1,66 miljoniem eiro - grāmatu ievākošanas līniju.

Abos konkursos saņemti pa trim piedāvājumiem no "Muller Martini" uzņēmumiem Austrijā, Polijā un Norvēģijā un par uzvarētāju abos konkursos atzīts Polijas "Muller Martini Sp.z.o.o" piedāvājums.

Jau vēstīts, ka 2013.gadā uzņēmums strādāja ar 36,246 miljonu eiro apgrozījumu un guva peļņu 953,2 tūkstošu eiro apmērā.

"Livonia Print" ir Baltijā lielākais grāmatu ražotājs, kas specializējies dažādu veidu grāmatu izgatavošanā, nodrošinot pilna cikla ražošanas procesu un preces piegādi. Kompānija sāka ražošanu 2007.gadā. "Livonia Print" pieder Norvēģijas pilsonim Tronnam Ērikam Isaksenam (96,53%) un Zanei Blūmai-Johansonei (3,47%). "Livonia Print" pamatkapitāls ir 1,5 miljoni eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!