20 gadus vecā Daneša Kauča (Danesha Couch) no ASV divu gadu laikā pasaulē laidusi trīs dvīņu pārus. Vienu bērniņu no pirmdzimto dvīņu pāra gan viņa zaudējusi priekšlaicīgu dzemdību laikā.

Pēc jaunās sievietes teiktā intervijā "The Huffington Post", cilvēki, uzzinot par viņas daudzajiem dvīņiem, kas pasaulē nākuši tik īsā laika periodā, brīnoties un viņu pašu uzskatot par dabas radītu brīnumu. Kad jaunā sieviete otrās grūtniecības laikā uzzinājusi, ka atkal gaidāmi dvīņi, viņa nespējusi tam noticēt.

Jūnijā sieviete pasaulē laida meitenes Dalāniju un Darlu (Dalanie, Darla), gadu iepriekš – Delailu un Devinu (Delilah, Davina), bet vēl pirms gada dzimušie puisēni tika nosaukti par Danariusu un Dezmondu (Danarius un Desmond).

Vecmāte ginekoloģe Mardžorija Gīnfilda uzskata, ka, iespējams, šāda Danešas organisma īpatnība jāsaista ar ģenētiskiem iemesliem: sievietei vienlaikus nobriest uzreiz divas olšūnas, kas arī palielina iespējamību ieņemt dvīņus. Afroamerikānietes kāzas ar bērnu tēvu plānotas septembrī. Pēc Danešas teiktā, pagaidām viņa vēl vienu grūtniecību neplāno.

Sieviete atzinusies, ka viņas ģimenei nepieciešama finansiālā palīdzība. Lai varētu tikt galā ar tēriņiem, kas saistīti ar piecu bērnu audzināšanu, ģimene atvērusi ziedojumu kontu vietnē "Gofundme".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!