Foto: Publicitātes foto

Labdarības organizācija "Palīdzēsim.lv", kuras mērķis ir palīdzēt bērniem un jauniešiem, kas saskārušies ar veselības vai cita veida problēmām, ir atvērusi interneta veikalu, informē organizācijas vadītāja Ilze Skuja. Visus iegūtos līdzekļus izlietos organizācijas aktuālo projektu īstenošanai.

"Palīdzēsim.lv" jau vairākus gadus kopā ar mērķgrupas bērniem un jauniešiem, kā arī to vecākiem vasaras nometnēs un radošajās nodarbībās gatavo suvenīrus, kas par ziedojumiem tiek pārdoti labdarības tirdziņos.
Foto: Publicitātes foto

Par precēm, kas pieejamas interneta veikalā, Skuja stāsta: "No pagājušā gada sadarbībā ar "Happy Ulula" jaunietes ar kustību traucējumiem un mammas, kurām ir bērniņi ar veselības problēmām, tamborē īpašas cepurītes. Mammas ada arī siltas zeķes, jauniete ratiņkrēslā darina rotas, tiek kopīgi apgleznoti trauki, bērni veido apsveikuma kartītes, lej ziepes un sveces, jaunieši apglezno akmeņus, specializēto internātskolu audzēkņi, kas mācās par galdniekiem, darina koka lāpstiņas, paliktņus un citas lietas, kā arī jaunieši no Zemgales, kas dzīvo sociālās aprūpes centrā, vasarā vāc zāļu tējas."

Interneta veikalā ir iespēja iegādāties arī Mareka Odumiņa brīnišķīgās gleznas. Mareks ir pilnībā paralizēts, un pats spēj kustināt tikai sejas muskuļus. Viņš ir pozitīvs, dzīvespriecīgs, pilns optimisma un ticības, ka viss izdosies, tikai ja pats vēlēsies un būs mērķtiecīgs! Mareks ne tikai pozitīvi domā, bet arī dara – viņš glezno, turot otiņu mutē.

Ar Mareka stāstu vari iepazīties šeit.


Foto: Publicitātes foto

Projektā piedalās arī Latvijas atsaucīgākie fotogrāfi, kuri ziedojuši fotogrāfijas digitālā formātā labdarības mērķiem. Iegādājoties fotogrāfijas, iegūsiet savā īpašumā izcilas fotogrāfijas, kuras var izmantot, veidojot kanvas, fotosienas vai izmantot reklāmas materiāliem.

Interneta veikals tapis sadarbībā ar "Mozello".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!