Foto: Shutterstock

Eiropas Savienības (ES) mājā 14. jūnijā pulksten 16 notiks pasākums, kura laikā jaunieši aicināti uzzināt par brīvprātīgā darba, līdzdalības, kā arī mācību un pašizaugsmes iespējām šajā vasarā.

Informatīvais pasākums "Ko interesantu un vērtīgu darīt šajā vasarā?" notiks ES mājas 1. stāvā, Zināšanu, sarunu un mākslas istabās, Aspazijas bulvārī 28, Rīgā.

Līdzdalība organizācijās, biedrību un nodibinājumu darbībā, kā arī dažādu projektu un iniciatīvu īstenošanā ir iespēja ne tikai vērtīgi un mērķtiecīgi pavadīt brīvo laiku, bet arī paplašināt redzesloku un iegūt jaunas prasmes un zināšanas. Nereti tieši brīvprātīgā darba pieredze un līdzdalība projektos jauniešiem dod tālākajai karjerai tik nepieciešamās prasmes, zināšanas un kontaktus, norāda pasākuma organizatori.

Pasākumā varēs uzzināt par Eiropas Brīvprātīgo darbu un Eiropas Solidaritātes korpusu, neformālās izglītības un mobilitātes iespējām.

Savukārt jau jūlijā Latvijā notiks 3. Eiropas koru olimpiāde un Nāciju Grand Prix Rīga 2017. Kā iesaistīties svētku organizēšanā, stāstīs olimpiādes brīvprātīgo koordinatore.

Pasākumā piedalīsies arī biedrības "Radi Vidi Pats" pārstāvji. Organizācija šobrīd gaida pieteikumus no motivētiem jauniešiem, kas jūlijā vēlas doties Eiropas Brīvprātīgā darba projektā uz Horvātiju, kā arī īsteno citus interesantus projektus.

Lai uzzinātu arī par citiem aktuāliem un interesantiem piedāvājumiem, jauniešus aicina satikt dažādu organizāciju pārstāvjus personīgi.

Vietu skaits pasākumā ir ierobežots, tāpēc interesenti lūgti reģistrēties iepriekš. To var izdarīt šeit.

Visi pasākumi ES mājā ir bezmaksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!