Foto: Instagram
Neskatoties uz to, ka grūtniecības laikā dāmām jau tā jāiziet cauri virknei dažādu pārmaiņu, šis ir arī tas laiks, kad teju pilnībā no nulles jāizveido arī sava garderobe. Šajā pasakainajā laikā tomēr pieķeram sevi pārdzīvojot, ka iemīļotie džinsi vairs neder un patiešām vairs nav ko vilkt. Lai mazinātu sāpi, šoreiz piedāvājam stilīgus apģērbu komplektus, kas liks izskatīties satriecoši.

Runājot par ērtumu, noteikti vērts būtu ieguldīt naudiņu labā krūšturī. Pamainoties krūšu izmēram, tāpat jāgādā jauns krūšturis, taču šajā laika periodā vērts padomāt par ko patiešām kvalitatīvu un ērtu. Lai gan šo apģērba detaļu pārējie nevarēs redzēt, tā ir lieta, kas radīs komforta sajūtu.

Kas līdzīgs saistās arī ar pārējo garderobi – viss, kas ir ērts būs tev piemērots. Tiesa, daudzas dāmas līdz ar puncīša parādīšanos iedomājušās, ka jāmaina nevien drēbju izmērs, bet arī stils. Tā nebūt nav! Ja tev patīk kruzulīši, cakas un bantītes – uz priekšu. Iegādājies šāda tipa drēbes, tomēr tikpat labi vari vienkārši ieturēt savu stilu, vien vēderiņš šajā gadījumā vienkārši izgreznos visu koptēlu.

Jāatzīst, ka daudzas topošās māmiņas, parādoties pirmajām vizuālajām izmaiņām ķermenī, steidz ģērbt ļoti neitrālas drēbes, piemēram, tērpjoties tikai melnā. Taču atceries, ka nekas jau nav mainījies, ja arī pirms tam nēsāji puķainu rakstu kleitas, tad dari arī to tagad. Eksperimentē ar krāsām, audumu rakstiem un piegriezumiem.

Arī apaviem ir liela nozīme grūtnieču ikdienā – tiem noteikti jābūt ērtiem. Modes tendence, kas nākusi par labu topošajām māmiņām – sportisku apavu nēsāšana ar kleitām. Ērti, gaumīgi un šiki!

Lūk, arī dažas dāmas, kuras dalās ar savām grūtniecības laikā uzņemtajām bildēm.

A photo posted by Stylish Bump (@stylish_bump) on Jun 16, 2016 at 9:18pm PDT

A photo posted by Risa Barrera (@risaana) on Jun 16, 2016 at 8:21pm PDT

A photo posted by BAE Maternity (@baethelabel) on Jun 16, 2016 at 7:26pm PDT

A photo posted by Dustin & Connie (@the.murrays) on Jun 16, 2016 at 2:16pm PDT

A photo posted by @everydaybump on Jun 16, 2016 at 2:25pm PDT

A photo posted by Em Honey (@stylingthebump) on Jun 16, 2016 at 5:01am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!