Foto: Publicitātes attēls
Ikdienā - darbs, stress, rūpes par bērniem, sadzīve, maltītes gatavošana un citu pienākumu pildīšanas laikā, nepietiek spēka un dažreiz pat vēlmes doties uz sporta zāli, ievērot veselīgu un pareizu ēšanu, jo nogurums ņem virsroku. Tā rezultātā "neredzamie tauciņi" uzkrājas, āda paliek neelastīga, ķermeņa aprises paliek ne īpaši pievilcīgas, muskuļu tonuss pasliktinās.

Šādas problēmas sola atrisināt daudzi, tomēr Itālijas uzņēmuma Overline jaunā aparātprocedūra ķermenim - RESHAPE AND TONE, ar piecām iedarbībām vienas procedūras laikā, apvienojot modernākās tehnoloģijas ir efektīvs un vēl nebijis risinājums.

Tā ir piecu unikālu procesu sinerģija, kas veicina liekā svara, celulīta, striju samazināšanos, kā arī ādas un muskuļu tonusa uzlabošanos.

Procedūra sākas ar klienta veselības stāvokļa diagnostiku, problēmzonu novērtēšanu un svēršanos. Speciālists, piemeklē un iesaka efektīvāko bandāžu, kurā tiek veikta problēmzonas ietīšana pirms procedūras, un izvēlas no četrām, piemērotāko aprāta programmu problēmas risināšanai.

Standarta procedūra, kurā darbojas pieci pēc darbības intensitātes regulējami faktori: Elektroporācija - neinvazīva aktīvo vielu ievadīšana, alternatīva klasiskajai mezoterapijai, ārstē celulītu, uzlabo ādas tonusu, samazina lokālo tauku apjomu.

Elektrolipolīze - aktivizē vielmaiņu ādas taukšūnās, ārstē celulītu, samazina ķermeņa apjomu.

Elektrostimulācija - stiprina saistaudus, tonizē ādu, atjauno muskuļu apjomu.

Limfodrenāža - uzlabo asinsriti un limfas plūsmu, palīdz izvadīt no organisma kaitīgos vielmaiņas galaproduktus – toksīnus, novērš liekā šķidruma uzkrāšanos.

Termālā inversija – karstās 40°t/ aukstās 20°t temperatūras inversija, kas pastiprina iegūstamo rezultātu, iedarbojoties sinerģētiski iepriekš minētajām procedūrām.

Procedūra ir saudzīga, nesāpīga un patīkama, turklāt tā nodrošina noturīgus rezultātus un ir īpaši piemērota delikātām un grūti uzveicamām problēmzonām – augšstilbu iekšpusei, zonai virs ceļiem, augšdelmu "eņģeļu spārniņiem".

Ķermeņa modelēšanas rezultāti ir pamanāmi jau pēc pirmās reizes, āda gluda un tvirta, celulīts un apjomi sāk samazināties, sajūta it kā būtu intensīvi trenējies sporta zālē.

Ieteicamais kurss - 6 reizes ar intervālu 48 stundas starp procedūrām, tas nozīmē, ka pēc pāris nedēļām jau esi gatava jaunam iznācienam!

Arī pludmales sezona vairs nav aiz kalniem un motivācija mainīt sevi un savu dzīvi, viennozīmīgi - ir uzstādītie mērķi un gribasspēks. Sensacionāliem rezultātiem iesakām apvienot aparātprocedūras ar sportu un veselīgu pārtiku.

Kur: Skaistuma terapijas telpa, Antonijas ielā 24-18, Rīgā

Procedūras cena:

Ar bandāžu (kas piesūcināta ar serumu) 50 EUR

Ar pretcelulīta gēlu 35 EUR

Kursa cena (6 reizes):

Ar bandāžu (kas piesūcināta ar serumu) 250 EUR

Ar pretcelulīta gēlu 175 EUR

Procedūras ilgums: 60 min

Kosmētikas līdzekļi: bandāžas, kas piesūcinātas ar speciālu serumu (hialuronskābe, vitamīni, minerālvielas, L-karnitīns, kofeīns, dažādu augu ekstraktiem u.c.) un pretcelulīta gēls, kas palielina procedūras efektivitāti.

www.skaistumaterapija.lv Tel: 25132866; 29688500


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!