Foto: Reuters/Scanpix
Britu aktieri Daniels Kreigs un Reičela Veisa (abi attēlā) šonedēļ ir apprecējušies, svētdien paziņoja Kreiga pārstāvis ASV pilsētā Losandželosā.

Kreiga pārstāvis nesniedza sīkākas ziņas, bet slavenību žurnāls People vēsta, ka 43 gadus vecais Kreigs un 41 gadu vecā Veisa salaulāti trešdien klusā ceremonijā Ņujorkā.

Par Kreigu un Veisu kā pāri pirmoreiz tika ziņots pagājušā gada rudenī, lai gan iepriekš bija izskanējušas baumas, ka Daniels Kreigs pat varētu būt gejs.

Kreigs ir kļuvis slavens kā superspiega Džeimsa Bonda lomas tēlotājs vairākās filmās. Savukārt Veisa 2006. gadā ieguva "Oskaru" kā labākā otrā plāna aktrise par lomu filmā Uzticīgais dārznieks (The Constant Gardener), lai gan neizvēlīgākiem skatītājiem viņa vairāk pazīstama pēc filmām Mūmija.

Šobrīd jaunais pāris arī filmējas kopā - Kreigs un Veisa tēlo precētu pāri režisora Džima Šeridana filmā Sapņu nams (Dream House), kas septembrī parādīsies uz ASV kinoeakrāniem.

Līdz tam Veisa vairākus gadus bija kopā ar režisoru Darenu Aronofski - lai gan pāris nebija precējies, šajā savienībā dzimis dēls Henrijs Čānss. Savukārt Kreigs no 1992. līdz 1994. gadam bija precējies ar skotu aktrisi Fionu Loudonu, un šajā laulībā dzimusi meitiņa Ella.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!