Pazīstamais dīdžejs un horeogrāfs Šons Ani (attēlā) jau mēnesi atrodas Milānā, kur viņš ticis pie prestiža darba vietējā klubā. Šons gan mierina savus neskaitāmos fanus, atklājot, ka Latviju uzskata par savām mājām un noteikti uz mūžu Itālijā nepaliks.

"Strādāju klubā Looloapalooza kā dīdžejs, kā arī Milan Pole Dance Studio kā horeogrāfs. Šeit šovbiznesa cilvēkiem patiešām ir ko darīt, jo visi klubi vienmēr ir pārpildīti - no pirmdienas līdz svētdienai," izklaides portālam Mango par savām gaitām Milānā stāsta Šons.

Uz ārzemēm pastrādāt viņš devies, jo redzējis tur plašāku darba lauku savām dīdžeja izpausmēm.

"Ir jau grūti būt prom no mājām un mīļotās, bet es zinu, ko daru. Savulaik, kad man bija klubs Rīgā, man netika dotas visas iespējas izpausties, un cik zinu, Latvijā tā ir ar visiem. Tāpēc izvēlējos pastrādāt Milānā, jo šeit cilvēki ļoti ciena labu darbu šovbiznesa sfērā. Protams, sākumā bija grūti, bet iet arvien labāk. Būs labi - es to apsolu," smaidot stāsta pazīstamais dīdžejs.

Arī Šona mīļotā meitene - dziedātāja un dejotāja Sarmīte Jērāne, kuru plašāk pazīstama kā Emi, pašlaik strādā ārzemēs, tāpēc abiem mīlniekiem satikties sanāk ļoti reti. Taču Šons uz abu atšķirtību skatās pozitīvi - pēc mākslinieka domām, attālums un ilgā atšķirtība tikai stiprinās abu mīlestību.

"Mēs vienkārši dodam viens otram iespēju augt profesionālā ziņā," teic horeogrāfs.

Emi labu laiku Spānijā strādāja par go-go dejotāju, priecējot vīriešus ar dejām pikantās kleitiņās. Taču Šons pret visu, kas palīdz karjerai, izturas ļoti saprotoši.

"Es nevaru būt greizsirdīgs, jo zinu, ka viņa ir mana. Viņa ar puišiem var darīt visu, ko grib, bet es zinu, ka esmu vislabākais viņai. Es pat gribu, lai viņa iepazīst citus, lai saprastu, ka tur, ārā, neko labāku par mani neatradīs," brīvu attieksmi pauž Šons.

Arī Milānā netrūkstot skaistu meiteņu, un Šonam kā dīdžejam un horeogrāfam, protams, ir liela piekrišana, taču viņš neļaujas kārdinājumiem. "Mīlestība ir vissvarīgākais. Emi to zina, un es to zinu. Mums nav problēmu, un man nemaz nav laika sānsoļiem," stāsta Šons.

Lai gan to, kad īsti atgriezīsies Latvijā, Šons vēl nemāk teikt, viņš mierina sava talanta cienītājus, atklājot, ka Latviju pamest pavisam netaisās. "Latvija ir manas mājas, es nevaru pamest Latviju. Es mīlu Latviju!" saka Šons.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!