Foto: Mango

Noslēdzies viens no šīs sezonas dziesmotajiem LNT šoviem Zvaigžņu lietus 2, kurā uzvaras laurus plūca dziedātāja Kristīna Zaharova (19) ar uzņēmēju Nikolā Roldānu (38).

LNT muzikālā šova Zvaigžņu lietus 2 finālā par galveno balvu 10 000 eiro cīnījās divi šovā palikušie pāri - Kristīna Zaharova ar Nikolā Roldānu un Laura Kosīte ar Ralfu Rubeni.

Pēdējā šova raidījumā valdīja īpašs satraukums, jo izšķīrās, kurš pāris kļūs par šova uzvarētājiem. Dalībnieki šoreiz bija sagatavojuši aizraujošus un krāšņus priekšnesumus.

Kosīte ar Rubeni dziedāja Mārtiņa Freimaņa dziesmu Spārni un vējš, un kā otru dziesmu duets izpildīja Rubeņa oriģināldziesmu Es nevaru būt balts.

Zaharova un Roldāns finālā dziedāja Laionela Ričija un Maikla Džeksona dziesmu We Are the World, bet kā otru dziesmu - Zigmara Liepiņa un Māras Zālītes Atgriešanos.

Paralēli finālistu dziesmām skatītājus priecēja bijušie šova dalībnieki, kuri izpildīja kādu no iepriekš dziedātajām dziesmām.

Pēc pirmā dziedājuma žūrija, kuras sastāvā bija aktrise Ausma Kantāne, mūziķis Ivo Fomins, aktrise Ieva Puķe un režisors Valdis Lūriņš, Kosītei un Rubenim piešķīra 36 punktus, bet Zaharovai un Roldānam 37 punktus.

Pēc otrās dziesmas žūrija bija labvēlīgāka, un Zaharovai ar Roldānu piešķīra maksimālo punktu skaitu - 40, bet Kosīte ar Rubeni pēc otrās dziesmas saņēma tikai 37 punktus.

Lai arī šova tiešraidē netika nosaukti skatītāju balsojuma rezultāti, portālam Mango no neoficiāliem avotiem izdevās noskaidrot aptuvenos rezultātus: Zaharovai ar Roldānu 21 000 skatītāju balsis, bet Kosītei ar Rubeni 18 000 balsis.

Kopvērtējumā, saņemot žūrijas piešķirtos 76 punktus un skatītāju balsis, par šova uzvarētājiem kļuva Zaharova ar Roldānu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!