Okartes skatuves talants Kaspars Blūms-Blūmanis jeb vienkārši Kašers (attēlā), kurš pazīstams ar savu lielisko stila izjūtu un kuru par savu modes ikonu pieņēmuši jau daudzi progresīvi jaunieši, demonstrē jaunu aktualitāti – viņš atradis unikālu pielietojumu sieviešu stringiem.

Par to, ka Kašers beidzot būti pelnījis kārtīgas apakšbikses, iedomājās viņa kolēģi Ruskis, Buks, Kristīne Šomase un Edgars, izlasot ziņu par to, ka puisis jau gadu staigā bez apakšbiksēm, un šovā, kopīgi mazgājot veļu, pazaudējis savas pēdējās biksītes.

Četrotne izlēma kolēģi iepriecināt. Iepērkoties pusdienām Centrāltirgū, jaunieši devās pie kāda modīgu lietiņu tirgošanas stenda, paziņojot pārdevējai, ka vēlas "stringus vienam džekam".

Pārdevēja sākumā bija šokēta par jauniešu vēlmi un domāja, ka četrotne viņu āzē. Viņas stenda modīgajā piedāvājumā gan neatradās vīriešu stringi, taču kundze piedāvāja to vietā iegādāties pikantu sieviešu vešiņu ar leoparda rakstu. Ruskis seksīgā aksesuāra iegādei nežēloja trīs latus.

Kašers, saņemot dāvanā sieviešu stringus, sākumā bija manāmi apmulsis, taču dāvātam zirgam zobos nesaktās - viņš labprāt uzmērīja dāvanu. Sapratis, ka tradiocionālā veidā valkāt stringus nav visai ērti, modīgais puisis atrada tiem citu pielietojumu - Kašers stringus uzlika galvā kā sava veida cepuri.

Ņemot vērā apvērsumu, kādu Latvijas jauniešu vidū radīja Kašera iepriekšējais stilīgais izgudrojums - brilles bez stikliņiem, iespējams, viņa fanu armija pārņems arī šo tendenci, un cilvēki ar stringiem cepures vietā Rīgas ielās kļūs par ikdienišķu parādību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!