Foto: Vida Press
Pasaules mediji vēsta par kādu kucīti vārdā Rū, kuru garāmgājēji notur par ķenguru, – priekšķepu trūkuma dēļ sunītis patiešām lēkā gluži kā ķengurs.

Sunīte dzimusi Rumānijā, bet vēlāk nonākusi dzīvnieku patversmē Nortumberlendā, Anglijā, kur šobrīd mitinās dzīvnieku patversmē Safe Rescue for Dogs.

Lai gan precīzi tas nav zināms, patversmes darbinieki uzskata, ka Rū piedzimusi bez vienas ķepiņas, bet otru zaudējusi kādas traumas rezultātā, taču tagad ar viņas veselību viss ir labākajā kārtībā.

Par drosmīgu sunīti ieinteresējies Diku pāris - Nikija un Aiens, kuri šobrīd īpaši rūpējas par Rū, bet drīzumā plāno viņu adoptēt un dot jaunu mājvietu.

"Mēs viņā burtiski iemīlējāmies, un vai tad varētu būt savādāk? Rū ir tik ļoti jauks! Savādāk pārvietoties kā lecot viņš nemāk, tāpēc cilvēki divreiz paskatās, lai pārliecinātos, ka tas nav melns ķengurs.

Taču Rū nav nekāds ķengurs un šobrīd jūtas ļoti labi. Kad veterinārārsti ļaus, viņam būs jauna un mīloša ģimene, kas par Rū rūpēsies gluži ā par savu bērnu," britu medijiem stāstījusi Nikija Dika.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!