Gandrīz vienlaikus virtuālajā telpā popularitāti iemantojuši divi diametrāli pretēji video fragmenti: vienā no tiem galvenais varonis ir "pasaulē stulbākais suns", bet otrā – "pasaulē gudrākais suns" (attēlā).

Stulbākā suņa klipu YouTube video krātuvē ievietojis kāds Daniels Vircs, un mēneša laikā to noskatījušies jau gandrīz septiņi miljoni cilvēku.

Darbība notiek mājā ar dārzu, kas atdalīts ar caurspīdīgām stikla durvīm. Filmēšanas brīdī durvis atvērtas, tomēr uz sliekšņa sēdošais suns ir pretējās domās.

Dumjo dzīvnieku nespēj pārliecināt ne saimnieku aicinājumi, ne uz viņa pusi pamestais gardums, un par to, ka drīkst ienākt mājā, suns saprot tikai tad, kad saimnieki ir vēlreiz aizvēruši un atvēruši durvis.

Savukārt video ar pasaulē gudrāko suni ir publicēts vēlāk, tāpēc pagaidām skatīts vien 400 tūkstošus reižu, lai gan komentāros netrūkst baltas skaudības pilnu izteikumu.

Šis ir austrāliešu suns vārdā Bandīts, kurš savam saimniekam Džošam Eisam pēc pavēles ir iemācījies pienest alus pudeli, turklāt pats attaisot ledusskapi, ar zobiem izņemot no tā aliņu un pēc tam aizverot ledusskapi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!