Foto: Vida Press
Ķīnas pilsētas Čaņhuņas ārstus pārsteigusi kāda sievieti, kura slimnīcā ieradusies ar galvā iedūrušos nazi, – viņa ne tikai bijusi pie samaņas, bet arī varēja staigāt un runāt.

Kā vēsta Ķīnas mediji, 57 gadus vecā pensionāre Lju Janja nodarbojusies ar ikdienišķiem mājas darbiem, bet pēkšņi paslīdējusi un uzkritusi uz naža ar 11 centimetrus garu asmeni.

Pats interesantākais, ka viņa nav kritusi panikā, bet mierīgi apsēdusies zem kāpnēm un centusies apkopot domas. Tādā stāvoklī viņu sastapusi meita, kura izsaukusi neatliekamo medicīnisko palīdzību.

Ārsti ieteikuši pašiem neko neuzsākt, tāpēc sieviete vēl kādu laiku mierīgi sēdēja un gaidīja.

"Tas bija briesmīgs skats - asmens pilnībā bija ieurbies galvaskausā, bet ārpusē rēgojās vien melns, draudīgs spals. Bet mana mamma mierīgi sēdēja un asiņoja," žurnālistiem pēc tam stāstīja pensionāres meita.

Arī ārsti bija pārsteigti par sadurtās sievietes mieru - viņa bez citu palīdzības pārvietojās un bezkaislīgi izstāstīja mediķiem, kas noticis.

Ar 11 centimetrus garā asmens izvilkšanu nodarbojās mediķu brigāde Suna Jana vadībā, un, pēc viņa vārdiem, operācija noritējusi veiksmīgi, taču sievietei būs nepieciešams rehabilitācijas periods slimnīcā.

Vietējie žurnālisti gan piebilst, ka Lju meitai un viņas vīram nācies izlikt pārdošanā savu māju, lai apmaksātu šo operāciju un tai sekojošo ārstniecības periodu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!