Foto: Privātais arhīvs
Internetā parādījušies visai biedējoši rentgena uzņēmumi, kuros redzams viens no pasaulē resnākajiem cilvēkiem – 44 gadus vecais anglis Kīts Mārtins.

Nesen ārsti vairāk nekā 440 kilogramus smago vīrieti brīdināja, ka gadījumā, ja viņš nezaudēs svaru, nāve pienāks visai ātri, tāpēc Mārtins ir saņēmies un iesākumam vismaz piecēlies kājās.

Mārtins tiek klasificēts kā invalīds, tāpēc Lielbritānijas nodokļu maksātājiem viņa veselības aprūpe ik gadu izmaksā aptuveni 50 000 mārciņu.

Līdz 16 gadu vecumam ar Mārtinu viss bija kārtībā, viņš pat bija aizrautīgs riteņbraucējs, taču pēc mātes nāves sāka neprātīgi ēst, līdz sasniedza pasaulē smagākā vīrieša statusu.

"Es vainoju pats sevi un nevienu citu. Tā ir tikai mana vaina, jo ēdienu sevī stūmu es pats. Neviens man pie galvas ieroci neturēja. Kā man riebjas tas, ko sev esmu nodarījis," kādā intervijā atzina Mārtins.

Nav zināms, kā viņa rentgenoskopijas uzņēmumi nopludināti internetā, bet, visticamāk, pie vainas ir mediķi, kas gribējuši izraisīt kārtējo interneta sensāciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!