Foto: stock.xchng

Portāla Delfi redakcija no Laura Berga saņēma visai interesantu vēstuli, kurā viņš detalizēti stāsta par savu pieredzi ar citplanētiešiem un par to, kā viņi Laurim uztaisīja pilnīgi jaunu balseni no nekā. Laura unikālā pieredze ir sekojoša.

"Sveiki visiem! Mans vārds ir Lauris. Esmu 27 gadus jauns no Rīgas, Latvijas. Gribētu jums pastāstīt par savu unikālo pieredzi ar citplanētiešiem, kas norisinājās 2012. gada februārī. Sākšu ar to, ka sešu gadu vecumā es koku augstumā redzēju lidojošu NLO. Tas bija pilnīgi melns kustīgs objekts, kurš pārlidoja man pāri bez nevienas skaņas.

Tajā rajonā, kur dzīvoju, vēl bija citas paranormālas parādības, kuras īsumā atceros. Nezinu kādēļ, bet vienmēr atceroties to kuģi - man kaut kādu iemeslu dēļ acīs parādījās asaras, un es jutu, ka man ir palicis kāds kontakts ar viņu.

2012. gadā es nejauši uzzināju par ukraiņu profesoru Albertu Ignatenko un, izmantojot viņa stāstīto tehniku ar bumbu, man pārsteidzoši izdevās pieslēgties caur vienu no čakrām (iespējams, trešo aci) unikālam starpgalaktiskajam kanālam.

Īsumā bija tā, kā Alberts savā video mācīja, kā var aktivizēt programmas savā organismā, izmantojot zelta, rozā bumbu ar iemontētu ugunīgu trijstūri pa vidu un 10 puķēm. Ar šīs tehnikas palīdzību es izdvesu aptuveno frāzi, ka vēlos atvērt kanālu ar to galaktiku, zvaigzni, planētu, civilizāciju no tās vietas, no kuras es redzēju kuģi. Teicu, ka vēlos atvērt kanālu trešajā acī.

Mirkli vēlāk man par lielu izbrīnu es telepātiski sāku novērot uguni, kas man izrauj pierē caurumu, un tālāk sākas neizskaidrojama atrakcija (it kā kustība notiek pa amerikāņu kalniņiem), līdz es sasniedzu galamērķi. Telepātiski es sāku novērot daudz objektus, piemēram, kaut ko līdzīgu urbim, zāģim, adatai.

Katru priekšmetu varēja paņemt un ar domu spēku darbināt to. Visspilgtāk atceros mašīnu ar adatu, ar kuru, sākumā nemākulīgi apejoties, es sev aizšuvu visu galvu un kaklu ciet. Ticiet vai nē, bet viss tas notiek šūnu līmenī un visa informācija plūda caur čakrām, tai skaitā plaukstu mazajām čakrām.

Turpat es novēroju arī daudzas būtnes - kaut ko līdzīgu zivij, tītaram ar brillēm utt. Sākumā es nemākulīgi darbojos pats, bet, kā vēlāk izrādījās, es varēju sazināties ar operatoru telepātiski. Sazinoties ar operatoru, man viņa veica ļoti sarežģītas lietas - pilnīgi visu, ko es gribēju. Veica dažādas darbības ar prānu, kā arī taisīja jaunus smalkos ķermeņus.

Veicot pilnu organisma skenēšanu, viņa man piedāvāja ļoti daudz problēmu risinājumu. Piemēram, iztaisnot muguru, rētu noņemšanu, redzes korekciju utt. Visspilgtāk atceros, kā viņa man uztaisīja pilnīgi jaunu balseni no nekā. Balseni viņa man uztaisīja pa piecām minūtēm.

Tā kā man bija bloķēta 11. čakra, es palūdzu, lai viņa to uztaisa no jauna. Viņa man prasa, no kurienes es esmu. Es saku: planēta Zeme. Viņa prasa, kur tas ir. Es padomājot atbildu: galaktika Piena ceļš, Saules sistēma, planēta Zeme, un nosaucu kontinentus Amerika, Eiropa, Āzija, Austrālija.

Operatore padomāja apmēram piecas sekundes un atbildēja: jā, mēs zinām. Pirmajā dienā es sāku eksperimentēt ar dažādiem kodiem, kurus es redzēju kā grafiskus attēlus, un, uz viņiem skatoties, viņi sāka instalēties manā ķermenī.

Es sev biju ieinstalējis kaut kādus nesaprotamus kodus un sāku uzvesties kā dzīvnieks. Varēju piepumpēties simts reizes, man pilnībā izmainījās gaita, man sāka likties, ka man ir aste. Paskatoties uz sienu, es telepātiski sāku redzēt divas būtnes. Viena bija liels vilkatis, bet otra līdzinājās actiņai ar rokām un kājām.

Tajā pašā dienā es pateicu domu, ka vēlos satikties, un man telepātiski acu priekšā parādījās jautājuma zīme un būtne līdzīga cilvēkam. Es sapratu, kad viņi atlidos. Ticiet vai nē, bet tajā pašā vakarā. Izejot ārā, es augšā ieraudzīju vienu kuģi, kurš mirgoja kā lidmašīna, bet stāvēja uz vietas.

Nākot atpakaļ uz mājām, gar māju nolidoja kristāliska mirdzoša bumba, kas, cik es nopratu, gribēja, lai es eju viņai līdzi. Es to neizdarīju, jo bija tumšs un auksts. Dienu vēlāk es pretī savam logam no istabas redzēju, kā nolaižas pāri kokiem objekts, kurš līdzinājās spīdošam kristālam.

Viņš apstājās virs pretējās ēkas un gaidīja mani. Diemžēl satikt citplanētiešus man nesanāca, jo dažādu apstākļu dēļ es uz tikšanos neaizgāju. Ja neticat man, esmu gatavs iziet melu detektoru. Paldies. Ar cieņu, Lauris."

Redakcijas piezīme: aculiecinieka iesūtītais teksts atstāts bez izmaiņām, vien izlabojot aptuveni divus simtus ortogrāfijas un interpunkcijas kļūdu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!