Kāda 37 gadus veca sieviete no Lielbritānijas apgalvo, ka viņai izdevies ieraudzīt īstu feju, un kā pierādījumu viņa demonstrē video novērošanas kameras kadrus.

Šī sieviete ir komponiste Lūsija Kordaro, un, pēc viņas vārdiem, video fragmentā redzama tieši šī niecīgā izmēra mītiskā būtne ar spārniņiem.

Kā intervijā tabloīdam Mirror pastāstīja Lūsija, kamerai viņa uzmanību pievērsusi, lai pārbaudītu, kas gan tur trokšņo ārpusē pie mājas, bet tad viņa pēkšņi pamanījusi lidojošo feju.

"Bija aptuveni vienpadsmit vakarā, un es jau grasījos iet gulēt, kad pēkšņi izdzirdēju skaņu, it kā kāds mēģinātu iedarbināt motociklu. Nokāpu lejā, lai paskatītos, kas notiek, un izdzirdēju skaņu, it kā ar kaut ko būtu iemests pa loga stiklu.

Metos pie laptopa, lai paskatītos ierakstu, un nopriecājos, ka būšu nofilmējusi huligānu, bet es it nemaz negaidīju to, ko tur ieraudzīju. Tas bija tik dīvaini - objektīva priekšā lidoja sīka būtne, kas izskatījās pēc fejas," skaidrojusi sieviete.

Viņa ir pilnīgi pārliecināta, ka nav sajaukusi šo radībiņu ar lidojošu spalvu vai, piemēram, kukaini.

"Esmu pie veselā saprāta un ļoti skeptiski noskaņota pret pārdabiskām parādībām, un, protams, nekādām fejām nebūtu ticējusi, ja vien nebūtu viņu redzējusi pati savām acīm," stāstīja Lūsija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!