Foto: AP/Scanpix

Par popmūzikas sensāciju kļuvušā hita Gangnam Style radītājs un izpildītājs - dienvidkorejiešu reperis PSY (attēlā) - izdevis jaunu dziesmu Gentleman, kas iedziedāta PSY dzimtajā valodā ar dažām frāzēm angliski.

Jau gada sākumā dziedātājs intervijās klāstīja, ka viņam ir apnikusi dziesmas Gangnam Style izpildīšana, tāpēc viņš apņēmies izdod jaunu singlu, un nu tas ir noticis.

Arī šo kompozīciju PSY radījis pats, jo tādējādi vēlējies pierādīt, ka viņš varēs atkārtot savas pirmās dziesmas neticamo veiksmes stāstu - Gangnam Style kļuva par pirmo videoklipu, kurš YouTube vietnē tika aplūkots vairāk nekā miljards reižu.

Protams, pēc PSY jaunās dziesmas publiskošanas globālajā tīmeklī sākušās kaismīgas diskusijas ne tikai par kompozīcijas skanējumu, bet arī prognozēšana, vai šim hitam izdosies sasniegt Gangnam Style panākumus.

Tiesa, pagaidām vēl nav publiskots Gentleman video, jo ar dziesmas oficiālo izdošanu gadījās ķibele - sabiedrības vērtējumam to bija paredzēts nodot piektdien, 12. aprīlī, bet jau dienu pirms tam tā tika nopludināta internetā.

Mūziķa pārstāvji gan paziņojuši, ka klips ir pabeigts jau šīs nedēļas sākumā un arī tajā būšot iekļauta īpaša deja, kas, iespējams, kļūs tikpat slimīgi populāra kā dziesmas Gangnam Style klipā attēlotā zirgu jāšanas kustība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!