Foto: Publicitātes foto

Jau vēstīts, ka pēdējo pāris dienu laikā par īstu pašmāju interneta zvaigzni kļuvis kāds iepazīties kārs puisis, kurš sludinājumu servisā Ss.lv meklē sev sievu. Tagad līgavas medītājs izveidojis arī īpašu video uzrunu.

Iemantojot popularitāti, atklājusies arī sievas meklētāja identitāte - tas ir muzikālās apvienības Zvejnieka meita dalībnieks Artis (attēlā), kurš savas dziesminieka dotības ņēmis talkā arī video uzrunas veidošanā.

Video sludinājumu Artis publicējis tīmekļa vietnē Youtube, un tajā viņš nedaudz sīkāk paskaidro, pēc kāda principa atlasīs potenciālās līgavas, kā arī to, kā norisināsies pirmais randiņš un iepazīšanās.

Kā stāsta Artis, viņš saņēmis ļoti daudz vēstuļu, tādēļ nav pat centies visām atbildēt - tikai dažām, kurām esot bijuši interesanti teksti. Tā kā sievas meklēšana izrādījies visai sarežģīts uzdevums, mūziķis izdomājis, kā šo procesu padarīt vienkāršāku.

Iepazīties kārais puisis tagad nolēmis, ka potenciālajām līgavām jāaizved viņu vakariņās, tādēļ Artis visas meitenes aicina uz viņa e-pastu sūtīt savu foto, kā arī nelielu aprakstu, uz kurieni pirmajā randiņā mūziķi vedīs ieturēt maltīti.

Tāpat viņš arī piebilst, ka vakariņas izmaksās sieviete, un šajā ziņā viņš ir diezgan kategorisks, turklāt, šis esot labākais veids, kā uzreiz pārliecināties par trīs lietām - potenciālās līgavas izskatu, gaumi un finansiālo stāvokli.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!