Foto: Kadrs no video
Lai kļūtu par interneta sensāciju ne vienmēr ir jābūt burvīgam kaķim vai neveiklam mazulim, jo nereti globālā tīmekļa lietotāju simpātijas iemanto arī ikdienišķas ainiņas no pieaugušo cilvēku dzīves.

Tā šonedēļ noticis ar kādu vīrieti, kurš bijis tik ļoti sareibis, ka nav spējis pievarēt šķērsli savā ceļā - žogu. Viņš negaidīto traucēkli mēģina šķērsot dažādos veidos - gan spraucoties cauri spraišļiem, gan lienot pāri, bet turpināt ceļu nekādi neizdodas.

Kad jau šķiet, ka iereibušais kungs uz mūžiem paliks žoga otrā pusē, negaidīti garām cilpo puisēns ar iepirkumu maisiem, kurš izmanto sētā esošo caurumu, tādējādi vīrietim parādot, ka cīņa ar sētu nav gluži tik bezcerīga.

Lai gan YouTube video krātuvē nav norādīts, kur strauju popularitāti guvušais video uzņemts, tā nosaukums par krievu puisēnu, kurš izglābj vīrieti, liecina, ka tas varētu būt tapis Krievijā, un, protams, arī komentētāji šai versijai gandrīz vienprātīgi piekrīt, norādot, ka citās valstīs tik burvīgas ainiņas neesot iespējamas.

Šai gluži vai mākslinieciskajai filmiņai ar klasiskajām dramaturģijas darbu uzbūves pazīmēm tapušas divas versijas - vienā gadījumā fonā skan Kristofera Fereiras klavierdarbs Dejotājs, bet otrajā variantā asprāši izvēlējušies krietni jestrāku melodiju, kas gan nav iemantojusi tik lielas simpātijas kā pirmais variants. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!