Foto: Kadrs no video
Pasaules mediju uzmanību šonedēļ izpelnījies, iespējams, Krievijā uzņemts video, kurā iemūžināta kāda puiša neparastā un pārgalvīgā izklaide – viņš izmanto padomju laiku šūpoļu priekšrocību, kas ļauj tajās sēdošajam mest pilnus lokus ap augšējo stieni.

Lai gan padomju zemēs augušajiem šī, iespējams, nav nekāda pārsteidzošā atrakcija un ne vien vien bērnu dienās to ir darījis, citviet puiša pārgalvība izraisījusi apbrīnu, sašutumu, cieņu, nosodījumu un citas emocijas.

Par neparasto video, kurš YouTube vietnē ievietots jau 2011. gadā, šonedēļ vēstījis britu izdevums The Daily Mail, kā arī citi ārvalstu mediji, kuri dēļ kirilicā pievienotā video nosaukuma Качели: Начало pieņēmuši, ka tas tapis Krievijā, lai gan cita apstiprinājuma drosminieka dzīvesvietai nav.

Interneta komentētāji ierasti atzinuši, ka kaut kas tāds ir iespējams tikai Krievijā, kā arī izteikuši izbrīnu par vienaldzīgajiem notikušā aculieciniekiem, kuri šūpolēs virpuļojošajam puisim nepievērš ne vismazāko uzmanību.

Asprātīgākie redzētos skatus nodēvējuši par veidu, kā krievi gatavojas lidošanai kosmosā, bet citi godprātīgi atzinuši, ka viņiem sameties nelabi no skatīšanās vien un domām, ka pašiem kaut kas tāds kādreiz būtu jāpiedzīvo.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!