Foto: Vida Press
Lai gan reti kurš noziedznieks policijas iecirknī uzņemtajā foto izskatās labi, dažiem tomēr paveicas, jo pēc aizturēšanas tapušais kadrs kļūst par sensāciju un pat paver durvis uz modes biznesu. Tagad lielu sajūsmu izpelnījies amerikāņu likumpārkāpējs Meki Alante Lakijs (attēlā).

Ārzemju mediji vēsa, ka 20 gadus vecais Lakijs, kurš publiskajā telpā tiek dēvēts par "cietuma draudziņu", laika periodā no 2016. gada aprīļa līdz decembrim policijas iecirknī nonācis piecas reizes. Viņa nodarījumu vidū bijuši tādi pārkāpumi kā zagta velosipēda vadīšana, agresīva izturēšanās un citi pārkāpumi.

Pēc tam, kad iecirknī tapušie foto ar Lakiju, kurš, starp citu, ir viena bērna tēvs, nonāca publiskajā telpā, vīrietis sava unikālā izskata dēļ zibenīgi kļuva par sociālo tīklu sensāciju.

Daudzi interneta lietotāji sprieda, ka Lakijs, kuram viena acs ir zila, bet otra – brūna, ir tik pievilcīgs, ka viņam labāk vajadzētu kaldināt modeļa karjeru, nevis pārkāpt likumu.

Ārzemju mediji steidz vēstīt, ka visbeidzot tas arī noticis – interesi par Lakiju izrādījuši ne tikai sociālo tīklu lietotāji un mediji, bet arī modeļu aģentūra "St. Claire Modelling", ar kuru glītais likumpārkāpējs vasaras izskaņā noslēdzis līgumu.

Aģentūra Lakijam jau noorganizējusi pirmo fotosesiju, un sākts aktīvs darbs pie jaunekļa modeļa portfolio izveides. Bijušais likumpārkāpējs ir apņēmies sasniegt virsotnes, un viņš arī cer, ka ar laiku izdosies atbrīvoties no pievilcīgā noziedznieka birkas, ko viņam piekabinājuši mediji un sabiedrība.

"Šī ir mana lielā iespēja izmanīt savu dzīvi. Es šo iespēju izmantošu, smagi strādāšu un pie tā arī pieturēšos.

Savukārt, runājot par seksīgā kriminālnoziedznieka apzīmējumu – es savā mūžā nekad neesmu bijis cietumā, nekad neesmu veicis kriminālnoziegumu. Esmu bijis tikai arestēts," izdevumam "The Sun" skaidrojis Lakijs, piebilstot, ka viņš nevēlas, lai cilvēki kaut kāda veidā viņu saista ar par pasaulē seksīgāko noziedznieku dēvēto Džeremiju Mīksu, kurš arī savulaik kļuva par sensāciju, pateicoties iecirknī tapušajam foto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!