Foto: Stockton Police Department
Sociālo tīklu priekšrocības noziegumu izmeklēšanā un likumpārkāpēju ķeršanā izmanto arī kārtībsargi, bet dažkārt gaidītā rezultāta vietā nākas piedzīvot pārsteigumu – noziedznieks kļūst par zvaigzni.

Kalifornijas štata Stoktonas pilsētas policija savā Facebook lapā ievietojuši par nelikumīgu ieroču un munīcijas glabāšanu aizturētā Džeremija Mīksa fotoattēlu, bet interneta lietotāji metušies spiest "patīk" pogu un sajūsmināties par 30 gadus vecā vīrieša neticamo pievilcību.

Starp komentētājiem bijuši arī tādi, kuri izteikuši aizdomas, vai patiesi tik skaistas sejas īpašnieks var būt noziedznieks, un daudzi atzinuši, ka likumpārkāpējam vajadzējis kļūt par aktieri vai modeli, lai ar savu pievilcīgo vaigu priecētu visu pasauli.

Ne viena vien daiļā dzimuma pārstāve arī atzinusi, ka vēlētos lai šis vīrietis viņai "uzbrūk", kā arī uzradušās sievietes, kuras ir gatavas smukulīti Mīksu, kurš, iespējams, saistīts ar vairākām apšaudēm un laupīšanām, gaidīt no cietuma kaut desmit gadus.

Kopš ievietošanas Facebook tīklā attēls savācis jau 40 tūkstošus "patīk" atzīmju, un tiek pieļauts, ka šī varētu būt populārākā noziedznieka fotogrāfija pasaulē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!