Foto: Publicitātes foto

Minskā skaistumkonkursu rīkotāji ir pārsteigti, ka par jauno "Misis Pasauli" ir pasludināta Baltkrievijas pārstāve Marina Alekseičika (attēlā), jo neviens viņu neesot uz šo konkursu sūtījis.

Kā vietējiem medijiem paskaidrojusi televīzijas kanāla ОНТ, kas valstī rīko nacionālos skaistumkonkursus un sagatavo meitenes starptautiska līmeņa konkursiem, preses pārstāve Jūlija Dubovska, šī titula ieguvēja esot viltvārde.

"Tamlīdzīgu konkursu rīkotāji parasti pie mums vēršas ar lūgumu nozīmēt dalībnieces. Taču konkursa Misis Pasaule rīkotāji pie mums ar šādu lūgumu nav vērsušies," precizējusi Dubovska, piebilstot, ka par tādu Alekseičiku dzirdot pirmo reizi.

"Mēs šo sievieti nezinām. Mēs pat nezinājām, ka šāds konkurss tiks rīkots," savu neizpratni paudusi televīzijas kanāla pārstāve.

Šī gada sākumā patiešām noticis nacionālais konkurss Misis Baltkrievija, taču tajā uzvarējusi Jūlija Peregudova. Savukārt Alekseičika acīmredzot uz savu galvu izdomājusi aizbraukt un uzvarējusi.

Tāpat pagaidām nav noskaidrots, vai Alekseičika vispār ir precējusies un vai viņa ir televīzijas "dīva" un dziedātāja, kā teikts viņas pieteikumā konkursam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!