Foto: Privātais arhīvs

Tie, kas seko norisēm Latvijas smalkajā sabiedrībā, pamanījuši, ka dažādos pasākumos piedalās un ar zvaigznēm kopā nereti pozē kāda meitene, kura uzkrītoši līdzinās Coyote Fly kurinātājai Seksīgajai Lee. Tā ir Kristīne Kukure (attēlā), kura ikdienā strādā bārā Just.

Pirmajā brīdī skatoties uz Kristīni, nezinātājam var likties, ka tā ir tā pati Lee. Abu līdzība ir ļoti uzkrītoša. Arī Kristīnei ir līdzīgi sejas vaibsti, pilnīgas lūpas un tetovējumi. Abas daiļavas labprāt eksperimentē ar matiem, paliekot uzticīgas kastaņbrūnajam tonim, mīl spīdēt sabiedrībā, un abas strādā klubos.

Abas ģērbjas mazliet izaicinoši, labprāt atklājot savas vienlīdz tvirtās krūtis, un pozēšanai ietrenējušas līdzvērtīgi seksīgu skatienu. Patiesībā vienīgais, pēc kā daiļavas var atšķirt, ir tetovējumi. Ja Lee dekoltē zonā rotājas Imanta Ziedoņa vārdi "Nebrist ziedā, nekāpt dvēselē", Kristīnei šī ķermeņa daļa vismaz pagaidām nav aptetovēta.

Iepazīstot Kristīni, atklāts jautājums - kā tas nākas, ka divas meitenes ir tik ļoti līdzīgas? Varianti ir dažādi. Protams, nevar izslēgt iespēju, ka Kristīne, tāpat kā daudzas citas latviešu meitenes, vienkārši ļoti iedvesmojas no Lee skaistuma un seko viņas stiliņam.

Taču, zinot, cik skaistas ir latviešu meitenes, visdrīzāk, ka līdzība nav tīša. Abām skaistulēm vienkārši daba dāvājusi visu to, par ko citas var tikai sapņot, komplektā ar labu gaumes un stila izjūtu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!