Foto: Privātais arhīvs

Pēc silikona krūšu skandāla, kas pāršalca Latviju pagājušajā nedēļā, Coyote Fly kurinātāja Seksīgā Lee (attēlā) vairs netur sveci zem pūra. Tagad, kad tauta noskaidrojusi visu par viņas krūšu īstumu, meitene tās metas izrādīt ar dubultu sparu.

Liene nekad nav slēpusi savas labi veidotās krūtis no sabiedrības acīm. Šī gada 7. oktobrī viņa spēra īpaši drosmīgu soli. Lee publicēja pikantu video, kurš sniedza uzskatāmu atbildi uz sasāpējušo jautājumu - kas notiek ar krūtīm aktīva sporta laikā.

Pēc šī video publicēšanas sabiedrības krējumā sākās īsta šūmēšanās. Latvijas seksa eksperts Edgars Toretto ar savu profesionālo aci novērtēja Lee apaļumus kā pilnīgi dabīgus, bet vakarkleitu dizainere Kristīne Deimon negaidīti paziņoja, ka Lee krūtis uzlabotas ar silikonu.

Viņa ir par to pilnībā pārliecināta, jo abas žilbinošās skaistules reizē esot gājušas uz pārsiešanām pēc operācijas.

Sekot Lee drosmīgajam piemēram, jau vairākas sabiedrībā pasīstamas sievietes sociālo tīklu plašumos palepojušās ar savu apaļumu bildītēm un aicinājušas fanus izteikt minējumus par to dabiskumu.

Tikmēr seksīgajai kurinātājai vairs nav, ko slēpt. Ceturtdienas, 15. oktobra, izskaņā viņa savus Instagram draugus iepriecinājusi ar īpaši atklātu krūšu bildi, kas kārtējo reizi apliecina - viņas ķirurgs bijis īsts profesionālis.

Lee bumbuļus fani attēlā var izpētīt teju līdz pašiem galiņiem un gūt apstiprinājumu tam, ka silikons ir viena lieliska lieta. Turklāt labi padarīts darbs neatstāj nekādas rētas vai citus nesmukumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!