Foto: Privātais arhīvs

Redzot, cik pamatīgi Latvijas sabiedrības krējumu sakūlušas diskusijas par Seksīgās Lee pupu dabiskumu, sarosījusies arī viņas jaunākā māsa – Latvijas selfiju karaliene Ilze Brikouska (attēlā viņas pupi). Mazulīte aicina nāciju diskutēt arī par viņas krūšu dabiskumu.

"Are my boobs fake?" jeb "Vai mani pupi ir mākslīgi?" - tā saviem Instagram sekotājiem jautā Ilze. Protams, lai nesāktos bezjēdzīga minēšana, jautājumam pievienots arī ilustratīvs materiāls.

Kā jau tas bija sagaidāms, selfiju dīvas fani uzreiz metas diskusijās. Kamēr viens apgalvo, ka mazās Brikousku atvases krūtis nepavisam nav mākslīgas, cits protestē, ka bildē nemaz neesot redzami Ilzes labumi. Ilze gan taisnojas - esot gan tie viņas cicīši.

"Kāda starpība, galvenais, ka tie ir satriecoši," rezumē kāds no selfiju karalienes talanta cienītājiem. Fakts, ka tautai patīk karalienes apaļumi, ir neapstrīdams - Ilzes krūšu selfiju Instagram ar "patīk" atzīmi novērtējuši īpaši daudzi viņas fani.

Redzot, kādu jezgu sacēlis viens nevainīgs video, kurā redzams, kā krūtis kratās sporta nodarbību laikā, skaidrs, ka Latvijā situsi silikona pupu atklātības stunda.

Pāris dienu laikā nācija jau uzzinājusi, ka gan Seksīgās Lee, gan dizaineres Kristīnes Deimon apaļumi ir pildīti ar silikonu, un nu tauta ar nepacietību gaida, kura nākamā drosminiece atklās savu pupiņu noslēpumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!