Foto: Privātais arhīvs

Pēc jau vairāku dāmu neapdomīgas atteikšanās no pašbildīšu karalienes goda troni beidzot izglābusi Ilze Brikouska (attēlā), kura pati drosmīgi pieteikusies nest šo godpilno titulu. Jaunā Latvijas pašbildīšu dīva atklāj savu motivāciju nesavtīgajai rīcībai un faktus par sevi, ko turpmāk jāliek aiz auss visiem viņas pavalstniekiem.

Jau uzsākot sarunu ar Ilzi, skaidrs, ka viņa nudien ir svarīgā titula cienīga -  meitene latviešu valodas vietā izvēlas uz intervijas jautājumiem atbildēt angliski. 

Lai gan Ilze ir latviešu meitene, viņa jau kādu laiku dzīvo un strādā ārzemēs, tāpēc perfekti apguvusi angļu valodu, un tauta var būt droša - ja Latvijas pašbildīšu slava izies starptautiskos ūdeņos, Ilze spēs godam noturēt valsts karogu.

Kamēr jau divas meitenes sabijušās no slavas un no godpilnā titula atteikušās, Ilze ir gudrāka - viņa pati pieteikusies uz karalienes troni, jo labi apzinās labumus, ko dod popularitāte. "Es labprāt pieņemšu šo titulu to nākotnes iespēju vārdā, ko tas man varētu pavērt. Un, būsim godīgi - kāpēc ne?" sarunā ar DELFI Izklaidi savu motivāciju atklāj jaunā selfiju karaliene.

Pašpārliecinātā meitene ir pilnīgi droša par to, ka tieši viņa pelnījusi šo titulu. "Esmu jautra, koķeta un man ir viss, kas vajadzīgs. Turklāt - es zinu, kā uzņemt sasodīti labu selfiju," savas labās īpašības uzskaita Ilze. Viņa sevi raksturo kā jautru un pozitīvi traku meiteni, kura dzīvi tver viegli un ar baudu.

Lai gan Ilzē daudzi atpazīs populārās dziedātājas Seksīgās Lee jaunāko māsu, Ilze uzreiz vēlas uzsvērt - viņa ir pati sava ceļa gājēja un neizmantos māsas slavu kā atspēriena punktu karjerai šovbiznesā.

Ilze jau no pirmās dienas tronī gatava sākt strādāt tautas labā, pamācot, kā uzņemt labu selfiju. "Vienkārši izmanto visu, kas tev ir. Izcel labāko sevī! Un ja tev ir krūtis - izmanto tās!" nekautrēties iedrošina jaunā selfiju karaliene.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!