Foto: Vida Press
Populārā Holivudas aktiera Bredlija Kūpera valdzinājumam pretoties ir grūti, un kāda amerikāniete atradusi visnotaļ oriģinālu veidu, kā gandrīz nepārtraukti justies kā sava elka klātbūtnē.

39 gadus vecā Daniela Deivisa Instagram tīklā izveidojusi profilu ar nosaukumu Mana dzīve ar Bredliju Kūperu, kurā rada iespaidu, ka 24 stundas diennaktī septiņas dienas nedēļā visur līdzi staipa no kartona veidotu Kūpera fotogrāfiju, šķiet, gandrīz dabiskajā lielumā.

Slavenais aktieris "noskatās" visās Deivisas izdarībās - viņa kartona figūru tur blakus, kad gatavo ēst, iepērkas, ietur maltītes, dodas pastaigās un dara citas ikdienišķas lietas, lai gan sieviete kartona Kūperu mēdz ņemt līdzi arī gultā, viņas vīram neesot iebildumu pret sievas aizraušanos.

Tiesa, realitātē situācija ir citāda - Deivisa strādā pie grāmatas, kura vēsta par to, kā divu cilvēku dzīves kādā brīdī saskaras, bet vēlāk tās beidzas pilnīgi atšķirīgās pozīcijās.

Bredlijs Kūpers pilnīgi nejauši kļuvis par šīs idejas attīstīšanas iedvesmas avotu, jo savulaik viņi vienu gadu mācījušies vienā koledžā un pat kopā spēlējuši kādā izrādē.

"Fotogrāfijas bija tikai viens no vēstījuma stāstīšanas instrumentiem, ievietojos Kūperu citā dzīvē, kas ir aizgājusi pilnīgi citā virzienā," skaidrojusi Deivisa, kura pieļauj, ka pats aktieris par šo dīvaino fotoprojektu pat nenojauš.

Tāpat viņa atklājusi, ka nebūt nepavada diennaktis kopā ar kartona Kūperu - viņš tiek izmantots tikai fotogrāfiju uzņemšanai, un gan pati Deivisa, gan viņas vīrs ar smaidu raugoties uz tiem, kuri tic, ka sieviete patiesi gluži vai dzīvo kopā ar slavenā aktiera tēlu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!